Η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Με αφορμή τις εμφανίσεις της σε κέντρο διασκέδασης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκάλυψε μάλιστα και μια άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Μιλώντας για τις σημαντικές στιγμές της μουσικής της καριέρας η ίδια είπε πως ξεχωρίζει εκείνη που τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο στη Νάουσα το 1977.

«Άκουσα έναν μουσικό να ρωτάει ‘θέλει κανείς να τραγουδήσει’; και σήκωσα το χέρι σαν μικρό κοριτσάκι και είπα «εγώ θέλω»» είπε σχετικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η ίδια δήλωσε πως τα talent shows είναι χαριτωμένα και γελάει με αυτά.

«Άκουγα κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να λένε θέλω να πετύχω για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου. Νομίζω κάτι δεν έχει καταλάβει καλά”, είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσαλιγοπουλου.

Η άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος πέθανε πριν από λίγες μέρες αποκαλύπτοντας ένα πολύ τρυφερό περιστατικό που θυμάται από τον σπουδαίο συνθέτη.

«Ο Θάνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς όλων αυτών. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να μιλήσει και στους νεότερους.

Αυτή η ποίηση, ο τρόπος ο ηλεκτρισμένος, ο ηλεκτρικός, που κατάφερε να μελοποιήσει όλους αυτούς τους σπουδαίους ποιητές και αυτό νομίζω τον έκανε πάρα πολύ δημοφιλή» είπε η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Έχεις κάτι μαζί μου;”. Του λέω: “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει: “Το γράμμα μου δεν το πήρες;”.

“Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”. Μου λέει: “Πέταξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα σου”.

«Σοβαρά το λες; Και δεν το πήρα ποτέ;». Στο γράμμα έγραφε τα συναισθήματά του για μένα, τα οποία μου τα είπε λίγο, κάπως ζορισμένα, γιατί δεν ήθελε να τα λέει με λόγια. Ο αγαπημένος όλων μας…».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Ελένη Τσαλιγοπούλου :