Είναι το ζώδιο της καλοπέρασης, που είναι το κέντρο της παρέας και που όλοι εκτιμούν το χιούμορ και τις καλές του προθέσεις. Όμως γίνεται άλλο άτομο όταν εσύ τον κερατώσεις. Και τότε απλά να περιμένεις την πλήρη περιφρόνησή του.

Εγωισμός

Επειδή είναι από τα πιο εγωιστικά ζώδια, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί θα είναι ότι έχασε τον χρόνο που επένδυσε σε εσένα. Δεν είναι δηλαδή ότι θα το πάρει ενοχικά, ότι εκείνος δεν ήταν αρκετός για εσένα κλπ.

Θα ρίξει όλο το φταιξιμο πάνω σου και προφανώς θα πρέπει να κατανοήσεις ότι αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο για εκείνον.

Δεν υπάρχει επικοινωνία

Σταματάει να σου μιλάει σα να μην σε ήξερε ποτέ. Ούτε καν άγνωστοι περαστικοί. Δε θα σου δώσει εξηγήσεις, απλά συνειδητοποιεί ότι αυτό που έψαχνε δε μπορείς να του το προσφέρεις εσύ. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ο Τοξότης αν πάρει κάτι εγωιστικά δεν πρόκειται να του αλλάξεις την αντίληψη όσο και να επιμένεις.

Θα επικοινωνήσει όταν εκείνος νιώσει άνετα να «ανεχτεί» τη φωνή σου στο ακουστικό του τηλεφώνου, λέγοντας πότε να πάρεις τα πράγματά σου από το σπίτι του.

Εκδικητικότητα

Από εγωισμό και εκδίκηση θα κάνει κάτι για να στεναχωρηθείς και να ζηλέψεις εσύ στον έσχατο βαθμό. Θα βγαίνει ραντεβού με διάφορες, θα ανεβάζει μαζί τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού γνωρίζει ότι μπαίνεις και τις βλέπεις.

Γενικότερα θα σε ξεχάσει πολύ γρήγορα γιατί με αυτό που έκανες σε απομυθοποίησε τελείως. Στον Τοξότη ένας χωρισμός του είναι δύσκολο να τον ξεπεράσει. Όχι όταν όμως ο άλλος του έχει δώσει τη δικαιολογία να τον απομυθοποιήσει πλήρως.

Αποδοχή

Για αυτόν η αποδοχή της απιστίας ειναι το πιο εύκολο πράγμα. Για εσένα δε θα είναι εύκολο το γεγονός πως δε θα σου μιλάει. Θα αναρωτιέσαι γιατί δε θέλει τουλάχιστον να μιλήσετε αλλά ξέρεις ότι έχει όλα τα δίκια του κόσμου.