• Τι προτείνουν κορυφαίοι ειδικοί για να αδυνατίσετε υγιεινά και χωρίς να πεινάσετε.
  • Ισορροπημένα διαιτολόγια για κάθε τρόπο ζωής.
  • Ακόμη, γνωστοί έλληνες γυμναστές σας προτείνουν ασκήσεις και σας δίνουν συμβουλές για να κάψετε λίπος.

Στην έκδοση αυτή πρώτα απ’ όλα θα διαπιστώσετε αν πράγματι πρέπει να χάσετε βάρος και πόσο. Θα βρείτε πώς λειτουργεί ο μεταβολισμός σας και θα ανακαλύψετε τι τον επηρεάζει. Τέλος, θα δείτε πώς μπορείτε να μετρήσετε το λίπος σας και πόσες θερμίδες χρειάζεστε καθημερινά.

Συντάξαμε με τη βοήθεια έμπειρων ειδικών ειδικά προγράμματα διατροφής προκειμένου να βρείτε εύκολα μια δίαιτα που να ταιριάζει τόσο με τις προτιμήσεις όσο και με τον ρυθμό ζωής σας.

Φροντίσαμε επίσης η κάθε δίαιτα να είναι πρακτική, ώστε να την εντάξετε εύκολα στην καθημερινότητά σας και να μην είναι μονότονη. Οι δίαιτες είναι επτά ημερών και μπορούν να παραταθούν όσο θέλετε, μέχρι να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε. Είναι ισορροπημένες, περιέχουν δηλαδή τροφές από όλες τις ομάδες τροφίμων. Ετσι καλύπτουν τις ανάγκες σας σε όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Ιδιαίτερα χρήσιμες θα σας φανούν και οι πληροφορίες για να μην γίνει η δίαιτα εμπόδιο στην κοινωνική σας ζωή. Και φυσικά πώς θα διατηρήσετε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας με το απαραίτητο πρόγραμμα συντήρησης.

Επίσης, θα ενημερωθείτε για τον σπουδαίο ρόλο της άσκησης στην υγεία και στη διαμόρφωση ενός καλλίγραμου σώματος και προγράμματα άσκησης στο σπίτι.

Μαζί

Φενγκ Σούι

Πώς με απλές και εύκολες κινήσεις, στο σπίτι και το γραφείο, θα βελτιώσετε τη ζωή σας!

Αξιοποιείστε τα εργαλεία που προσφέρει η αρχαία σοφία για να αποκτήσετε ευημερία, τύχη και αρμονία.

Το φενγκ σούι προσφέρει βαθιά γνώση και αντίληψη του τρόπου να δουλεύουμε με δημιουργικότητα και συνεργασία με το φυσικό μας περιβάλλον, καθώς και για το πώς αλληλοσυνδέονται τα πάντα μέσα στη ζωή. Δεν πρόκειται μόνο για τρόπο τοποθέτησης των αντικειμένων γύρω μας. Αλλά και για το πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε και να χαρούμε για μία καλύτερη ζωή. Αυτό δίνει σε πολλούς ανθρώπους έναν καινούριο τρόπο, για να εκφράσουν κάτι που πάντα ένιωθαν ή να κατανοήσουν κάποιους συσχετισμούς στη ζωή που προηγουμένως αγνοούσαν. Κι αυτό είναι απαραίτητο, αν θέλουμε να μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε τις συνθήκες της ζωής μας προς το καλύτερο.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Χάστε βάρος με τη διατροφή που σας ταιριάζει»: €0,90 & τιμή βιβλίου «Φενγκ Σούι»: €1,00)