Μήπως ο Κρις Χέμσγουορθ έχει βρει το μυστικό για να ξεπεράσεις τον χωρισμό;

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Αυστραλός ηθοποιός, Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Μάιλι Σάιρους, τη χώρισε και βρήκε καπάκι νέο έρωτα. Όπως ήταν φυσικό, τα ΜΜΕ πήραν φωτιά, με την Daily Mail να αναφέρει ότι «ο Λίαμ Χέμσγουορθ επιβεβαίωσε ότι έχει σχέση με το 23χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, Γκαμπριέλα Μπρουκς».

Μάλιστα, σύμφωνα με την US Weekly, η σχέση τους ανέβηκε νέο επίπεδο, καθώς ο ηθοποιός την σύστησε στους γονείς του και οι τέσσερις τους απόλαυσαν ένα γεύμα στο Μπάιρον Μπέι, στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία όπου βρισκόταν ο ηθοποιός για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει;

Σύμφωνα με την ειδικό όσον αφορά τις σχέσεις, Hayley Quinn, αν ξεκινήσετε μια σχέση αμέσως μετά από έναν χωρισμό, μπορεί να σας κάνει να πεθυμήσετε την πρώην σας περισσότερο, ωστόσο μπορεί να κάνει την ίδια σας να σας δει με μια εντελώς διαφορετική ματιά.

Το αστείο είναι ότι σύντομα μετά από ένα χωρισμό η πρώην σας μπορεί να σας δει διαφορετικά, καθώς θα έχετε αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ωστόσο αξίζει να εστιάσετε στο μέλλον.