Δύο ζώδια που έχουν υψηλούς στόχους και ρεαλισμό. Τους αρέσει επίσης να μοιράζονται κοινούς στόχους και όνειρα με αποτέλεσμα ο ένας να βοηθά τον άλλον να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον σε πολλούς τομείς.

Ερωτική συμβατότητα

Υπάρχει ανάμεσα σας η τάση να ταιριάζετε τόσο σε επίπεδο κουλτούρας και διανόησης, όσο και σε επίπεδο ερωτικής και ρομαντικής «χημείας». Θα τα πάτε περίφημα μεταξύ σας και αυτό θα είναι προφανές.

Επειδή ο Τοξότης και ο Κριός είναι αυθόρμητα και εξωστρεφή πλάσματα, αυτό οδηγεί στο να ταιριάζουν πολύ. Εδώ υπάρχει το ρίσκο και οι δύο να έχετε μία πιο παθιασμένη συμπεριφορά και να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας, αλλά αν μάθετε πώς να το ελέγξετε όλο αυτό η αγάπη σας μπορεί να αγγίξει την πιο βαθιά πτυχή της.

Περιστασιακά θα διαπιστώσετε ότι έχετε έντονες συζητήσεις, ακόμη και δυσάρεστες. Υπό άλλες συνθήκες ο Κριός σύντροφός σου θα είναι τολμηρός και συναρπαστικός. Τουλάχιστον δεν θα υπάρξει ποτέ μια βαρετή στιγμή!

Επειδή του Κριού δεν του αρέσει ό,τι έχει προβλεψιμότητα, τον καλύπτει πολύ ο Τοξότης επειδή θέλει συνεχείς εναλλαγές, ταξίδια και δε θέλει τη ρουτίνα. Για τους δυο σας, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Ο Τοξότης όμως δεν τρελαίνεται για μακροχρόνιες δεσμεύσεις και ο Κριός θέλει να είναι πάντα στο κέντρο της προσοχής σου.

Καρμικότητα

Αλλά υπάρχει ένα καρμικό στοιχείο για αυτή τη σχέση. Υπάρχει κάτι τυχερό και προορισμένο για τη συνάντησή σας. Αυτή είναι μία από εκείνες τις σχέσεις που γνωρίζετε ότι έχει μια ευκαιρία να λειτουργήσει.

Η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου είναι ένας καλός συνδυασμός με τη δραματική και εξωστρεφή φύση του Κριού. Θα υπάρξει αφθονία ταξιδιών και αυτό θα αναδείξει την ομοιότητα στο πνεύμα σας.

Οι σεξουαλικές σας ορέξεις αγγίζουν το ακραίο. Οι δύο εσάς θα περάσετε ώρες απολαμβάνοντας την τέχνη του έρωτα. Είστε καλά προσαρμοσμένοι και σεξουαλικά θα υπάρξουν άφθονες στιγμές πάθους.