Προτιμούν να λένε πάντα την αλήθεια, είτε αυτή αρέσει στους άλλους είτε δεν αρέσει. Κάποιες φορές όμως όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι άλλωστε, θα πούνε ψέματα μόνο και μόνο για να μη φανούν παράξενοι, λάθος, οι απότομοι στους άλλους.

Ιχθύς

Θα πει ψέματα αν τον στεναχωρεί κάτι που σου έκανε, όπως η απιστία. Ίσως επειδή το μετάνιωσε ωστόσο θα καταλήγει να σου λέει κλαίγοντας και ότι σε κεράτωσε και ότι σου το έκρυψε και σου είπε ψέματα.
Φυσικά επειδή έχει αρκετά χειριστική συμπεριφορά θα γυρίσει σε εσένα το γεγονός ότι είπε ψέματα. Θα πει ότι εσύ του φταις και το προκάλεσες.

Καρκίνος,

Θα αισθανθεί απαίσια, εκτός κι αν το ψέμα, το έχει χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει τείχος ασφαλείας για όσους ή ότι αγαπά. Μπορεί να μην είναι περήφανος που το είπε, αλλά ήταν αναγκαίο, σύμφωνα με την λογική του.

Ο Καρκίνος θα σου πει ψέματα καθαρά και μόνο για χειριστικούς λόγους ή λόγους προσωπικής του ασφάλειας και προστασίας. Από την άλλη το ψέμα για τον Καρκίνο είναι ξεκάθαρα ένας αμυντικός μηχανισμός για να βρει ο ίδιος τον χρόνο να ξεπεράσει το ότι μπορει φερειπείν να σε πρόδωσε στον ερωτικό τομέα.

Φαίνεται ότι λέει ψέματα επειδή ο ίδιος δε μπορεί να το κρύψει και το λέει. Δώστου μια ακόμα ευκαιρία, την αξίζει και μόνο που στεναχωρέθηκε.