Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, αποκάλυψε πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/B49jzHglt9U/?utm_source=ig_embed

«Στο Survivor δεν πήγα για το έπαθλο»

«Όταν δήλωσα συμμετοχή στο Survivor είχα γράψει “επιχειρηματίας” και μου είπαν να βάλουνε “πρώην μισθοφόρος” γιατί είχαν βάλει τον Τσανγκ επιχειρηματία. Οι εννιά στους δέκα με αποκαλούν μισθοφόρο, το έχω αποδεχτεί και είναι κάτι όμορφο, δεν έχω πρόβλημα. Στο Survivor δεν πήγα για το έπαθλο. Παίρναμε 900 ευρώ το μήνα, αυτή είναι η πραγματικότητα» αποκάλυψε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

https://www.instagram.com/p/B6U2T-tl3XG/?utm_source=ig_embed

«Το Survivor μου άλλαξε την ζωή»

«Εγώ δεν θέλω να είμαι αχάριστος, το Survivor μας έδωσε πολλά πράγματα. Εμένα μου άλλαξε τη ζωή, έκανα ένα restart και είδα τα πράγματα πιο σωστά και πλέον θέλω να περνάω το χρόνο στη ζωή μου όμορφα και ωραία. Το ότι πεινάσαμε εκεί, ορισμένους μας έκανε καλύτερους ανθρώπους», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

https://www.instagram.com/p/B7l-b-0FqZ_/?utm_source=ig_embed

Η απόφαση για το Nomads

«Το Nomads ήταν πιο εύκολο και κράτησε και λιγότερο για εμάς, περίπου ενάμισι μήνα. Μου έστειλαν μήνυμα από τον ΑΝΤ1 στις 3 το βράδυ, ξαφνιάστηκα, αλλά κατάλαβα ότι ήταν γι’ αυτό. Είχα πει σε έναν φίλο μου που ήξερε τον Σάββα Πούμπουρα να τους προτείνει να κάνουν ένα “Survivor vs Nomads”. Και πέρασε στο ντούκου, σαν να μην το είπα. Και όταν έγινε αυτό είπα ότι τώρα θα το πληρώσουν διπλά και τριπλά γιατί τώρα βλέπεις κάποιον που αιμορραγεί. Με πήραν τηλέφωνο και από την παραγωγή του Survivor και μου είπαν να μην πάω στο Nomads για να πάω στο All Star Survivor που θα γινόταν του χρόνου, φέτος δηλαδή, που δεν έγινε. Άρα, κερδισμένος βγήκα πάλι», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.