Το 2020 αναμένεται να φάμε κουφέτα από αυτά τα τρία ζώδια.

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πάθος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι; Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν είναι γνωστοί για τον αυθορμητισμό τους. Παίρνουν το χρόνο τους για τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής τους κι έχουν την τάση να κινούνται αργά στα ζητήματα καρδιάς. Μέχρι που ο ιδιόρρυθμος και παρορμητικός Ουρανός έρχεται στο προσκήνιο μέσα στο 2020. Με αυτό τον πλανήτη στον Ταύρο, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα εντυπωσιαστούν από το πόσο εύκολα θα δεχτούν τις αλλαγές. Νιώθοντας περισσότερο αυθόρμητοι στην καθημερινότητά τους και παίρνοντας πιο γρήγορα μεγάλες αποφάσεις (όπως να αποφασίσουν να κάνουν πρόταση γάμου ή να απαντήσουν θετικά σε μία) μάλλον θα κλείσουν τη χρονιά με μονόπετρο στα δάχτυλά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία. Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων.