Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι ορισμένα ζώδια δεν τα ενδιαφέρει αν έχεις διαφορετικό χαρακτήρα από εκείνα. Είναι κάποια που δε θέλουν να απέχεις πολύ από τα δικά τους συμπεριφορικά μοντέλα.

Δεν έχεις ενδιαφέροντα

Δεν υπάρχει κάτι πιο ξενέρωτο από το να είσαι με κάποιον σε μια σχέση και αυτός να μην έχει ενδιαφέροντα. Έτσι ακριβώς λοιπόν σκέφτεται και ο Κριός. Αναρωτιέται γιατί να είναι μαζί σου από τη στιγμή που θα σε βαρεθεί, που δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέραν της σχέσης σας κλπ.

Δεν έχεις καριέρα ή στόχους καριέρας

Ο Κριός είναι το ζώδιο της καριέρας και της κοινωνικής και επαγγελματικής ανέλιξης. Αν εσύ ως άτομο δεν έχεις κάποιο όνειρο για τα επαγγελματικά σου και είσαι οκ με το να μένεις σε μια μέτρια δουλειά με έναν μέτριο μισθό, ο Κριός θα σε λυπάται και θα σηκωθεί να φύγει. Ενδεχομένως να σε θεωρεί και εμπόδιο στην προσωπική του εξέλιξη.

Δεν κάνεις κάτι να αλλάξεις τη ρουτίνα

Δεν έχει χειρότερο ο Κριός από το να βλέπει τα ίδια πράγματα να επαναλαμβάνονται συνέχεια. Το θεωρεί πολύ καταθλιπτικό και μάλιστα είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίον θέλει να έχει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

Τον πιέζεις

Άμα βλέπει ότι εξαρτάσαι συναισθηματικά από αυτόν και τον πιέζεις να βρίσκεστε συχνά ή να του λες τι θα κάνει, τότε μην περιμένεις να προχωρήσει αυτή η σχέση. Ο Κριός έχει μάθει να είναι αυτάρκης και να μη δέχεται αλλαγές στον τρόπο που ζει.

Το σεξ δεν είναι καλό

Αν το σεξ είναι μέτριο ή χωρίς ιδιαίτερα «κόλπα» και εναλλαγές, μην περιμένεις να κρατήσει αυτή η σχέση. Θα βαρεθεί και θα κοιτάξει αλλού αν δε σε κερατώσει φυσικά.