Δεν είναι όλα έτοιμα να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση. Το γεγονός ότι κάποτε πήγανε στρατό, δε σημαίνει ότι είναι και οι ίδιοι έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Σε ένα υποθετικό σενάριο όμως, αν γίνει πόλεμος, το κάθε ζώδιο θα αντιδράσει τελείως διαφορετικά από το άλλο.

Κριός

Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θα πάρει την επόμενη πτήση για να βρει και καλύτερη δουλειά σε άλλη χώρα.

Ταύρος

Θα μείνει να υπερασπιστεί την πατρίδα του και μάλιστα θα είναι και πολύ πορωμένος με την όλη ιδέα.

Δίδυμοι

Δεν πρόκειται να χαλάσει τη ζαχαρένια του έχοντας άγχος κλπ. Θα φύγει μάλλον με πλοίο για να κάνει και κρουαζίερα.

Καρκίνος

Ή θα φύγει κλαίγοντας αναζητώντας καινούργια πατρίδα, ή θα κάτσει κλαίγοντας να υπερασπιστεί τη χώρα του.

Λέων

Πρώτος πρώτος στη μάχη να δίνει εντολές. Μη και χαλάσει το image του. Θα νομίζει ότι είναι πρωταγωνιστής σε πολεμική ταινία και θα ποζάρει συνέχεια.

Παρθένος

Θα σκεφτεί τα πράγματα πλήρως λογικά. Είτε μείνει να πολεμήσει, είτε φύγει, σε κάθε περίπτωση θα έχει οργάνωση και πλάνο.

Ζυγός

Σίγουρα δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσει τους φίλους του να πάνε στο μέτωπο και εκείνος να κάθεται να μαζεύει γλαδιόλες από τους κήπους τους.

Σκορπιός

Είναι το πιο βαρετό πράγμα για αυτόν. Βαριέται να βγει από το σπίτι όταν τα πράγματα είναι καλά, θα βγει όταν θα έχει πόλεμο; Το πολύ πολύ να μεθύσει.

Τοξότης

Είναι στο μέτωπο και την ώρα που πολεμά, κάνει διάλειμμα για τσιγάρο και κους κους. Σιγά μην καθήσει για πολύ.

Αιγόκερως

Έχει τόσο ψυχρή λογική που ο εχθρός του θα τον φοβάται. Θα είναι σα να βλέπεις τον Σάουρον από το Lord of the Rings να πολεμάει μέσα στη μάχη.

Υδροχόος

Χάνει την ψυχραιμία του και υστεριάζει. Θα φύγει. Σιγά μην κάτσει να χαλάσει το πρωινό του με πολέμους και αηδίες. Έχει να πάει και για ψώνια.

Ιχθύς

Κλάψα. Θα είναι η περίπτωση εκείνου που θα κλαίει και θα τον κράζουν όλοι και οι συμπατριώτες του και οι εχθροί. Θέαμα θα γίνει αν πάει στον πόλεμο.