Kάποια θα αντιδράσουν με έντονη γλαφυρότητα και κάποια άλλα θα είναι οριακά αδιάφορα. Μπορεί να ρωτήσουν κιόλας αν είχε αγώνα, γιατί δεν το είχαν καν στα υπόψιν τους.

Κριός

Είναι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει, το αν έχει αγώνα ή αν δεν έχει. Άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά.

Ταύρος

Δε θα δώσει και πολλή έμφαση στον αγώνα. Αλλά αν μάθει ότι κέρδισε η αγαπημένη του ομάδα θα αντιδράσει πολύ αισιόδοξα.

Δίδυμοι

Είναι από αυτούς που φωνάζει και χτυπιέται όταν έχει κερδίσει η ομάδα του, κάνοντας τη χειρότερη φασαρία που μπορεί να κάνει κάποιος.

Καρκίνος

Αδιαφορεί πλήρως. Δεν ξέρει καν ποια ομάδα έπαιζε σήμερα ή αν έστω γινόταν κάποιος αγώνας. Αντιδρά μετριοπαθώς.

Λέων

Είναι από εκείνους που θα φωνάζουν και θα έχουν μεθύσει μάλλον. Κάνει πολλή φασαρία και γίνεται ό,τι πιο ενοχλητικό υπάρχει στον χώρο.

Παρθένος

Αντιδρά με χαρά και καλή διάθεση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνει και ολόκληρο σαματά επειδή κέρδισε η ομάδα του. Πάντως ότι θα φωνάζει θα φωνάζει.

Ζυγός

Πιο πολύ θα φωνάζει για να γίνει αρεστός στο κλίμα της παρέας και να τραβήξει πάλι το ενδιαφέρον τους πάνω του, παρά γιατί νίκησε η αγαπημένη του ομάδα.

Σκορπιός

Είναι πολύ παράξενες οι αντιδράσεις του. Κοπανιέται λες και δεν υπάρχει αύριο εκεί μάλιστα που δεν το περιμένεις καν. Δε θα τον δεις να κάνει έτσι για άλλα θέματα.

Τοξότης

Θα είναι αυτός που θα κάνει την πρόταση να βγούνε στον δρόμο και να γιορτάσουν για τη νίκη τους. Από φασαρία δε άλλο τίποτα.

Αιγόκερως

Έχει τόσο κυνική αντίδραση που γελάς μαζί του. Εκεί που όλοι χαίρονται και κοπανιούνται, έχεις έναν Αιγόκερω να μη χαμογελάει καν. Μιζέρια!

Υδροχόος

Σπάνια θα τον δεις να ενδιαφέρεται για τα αθλητικά. Αν όμως ενδιαφερθεί θα είναι από τα πιο πορωμένα ζώδια και από τα πιο αστεία στον τρόπο που αντιδρούν.

Ιχθύς

Το σίγουρο είναι ότι θα κλαίει από συγκίνηση και μετά θα χτυπιέται από χαρά και ένταση. Έχει αρκετά κυκλοθυμική αντίδραση που είναι κάπως αστεία.