Ο Ταύρος στα θέματα των σχέσεων θυμίζει αρκετά τον Καρκίνο. Είναι πολύ συναισθηματικός και του αρέσει η σταθερότητα και η αρμονία. Σε αυτό το τελευταίο μπορεί κάποιος να τον παραλληλίσει με έναν Ζυγό.

Δέσμευση

Για αυτόν είναι μια διαδικασία αυτο-ολοκλήρωσης και αυτο-πραγμάτωσης. H δέσμευση για τον Ταύρο σημαίνει αφοσίωση, πίστη και έρωτα.

Δε μπορεί να μπει σε μια σχέση αν δεν έχει ερωτευτεί το άλλο άτομο. Του φαίνεται κάτι εξαιρετικά δύσκολο και δε θα το επιλέξει. Όταν είναι σε σχέση του αρέσει να νιώθει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το άτομο που έχει δίπλα του.

Ρομαντικός

Είναι αρκετά ρομαντικός. Του αρέσει όμως να είναι πιο στερεοτυπικά ρομαντικός. Σπάνια θα τον δεις να παίρνει δώρο σε άκυρες φάσεις για να σε εκπλήξει. Θέλει επίσης και εσύ να είσαι ρομαντική.

Δε μπορεί να νιώθει ότι προσφέρει συνέχεια, χωρίς να παίρνει κάτι ως συναισθηματική επιστροφή και αυτός. Θέλει γενικότερα να υπάρχει ισότητα στη σχέση σας και να μην κάνει κανένας ειδική μεταχείριση στον άλλον.

Αφοσιωμένος

Μη φοβάσαι ότι μπορεί να είναι άπιστος και να κάνει κάτι με άλλο άτομο. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που προσπαθεί για τη σχέση του και δε θα μπει στη διαδικασία να κερατώσει.

Αν είναι να σκέφτεται κάτι τέτοιο, απλά θα χωρίσει και θα πάει παρακάτω χωρίς δεύτερη σκέψη. Για αυτόν το κέρατο είναι κάτι εντελώς το ανήθικο και δεν το θεωρεί καθόλου σωστό.

Η εμπιστοσύνη που οφείλεις να έχεις στον Ταύρο πηγάζει από την τάση του ίδιου να θέλει να τον εμπιστευτείς. Δε θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια ή ότι κάτι δεν πάει καλά μόνο και μόνο από συναισθηματικό χειρισμό. Δεν είναι τέτοιο άτομο γενικά.

Θέλει οικογένεια

Είναι από τα ζώδια που θέλουν οικογένεια και είναι ένα από τα όνειρά τους να κάνουν. Μην ξεχνάς ότι ο Ταύρος δε θα μπει σε μια σχέση που δεν έχει ως τελικό στόχο αυτό.

Δε θα μπει καν στη διαδικασία να χάσει τον χρόνο του σε ένα άτομο το οποίο δε θέλει επισημοποιήσεις ή κάτι σοβαρό. Γιατί τότε θα μετανιώσει για την επιλογή του και προφανώς θα σε χωρίσει χωρίς καν να νιώσει άσχημα για την απόφασή του αυτή.