Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης έχει μια τάση να θέλει να ταξιδεύει. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν τον θέλεις για σταθερή σχέση και να περνάτε χρόνο μέσα σε ένα σπίτι, μην περιμένεις να γίνει κάτι τέτοιο συχνά.

Γιατί φεύγει;

Είναι στη φύση του να θέλει να ταξιδεύει και να βλέπει καινούργια σκηνικά και παραστάσεις. Δε μπορεί να κλείνεται σε ένα σπίτι διότι έτσι νιώθει ότι παθαίνει κατάθλιψη και καταπιέζεται. Για τον Τοξότη, η έξοδος είναι ένας τρόπος να χαλαρώσει και να ησυχάσει από την καθημερινή ρουτίνα που έχει.

Μην τον περιορίζεις

Το να του λες συνέχεια να κάθεστε μέσα, είναι μια σοβαρή αφορμή να σου πει ότι δε θέλει και να το συζητήσετε. Αν επιμένεις όμως κι άλλο σε αυτό, τότε να ξέρεις ότι θα χωρίσετε άμεσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιορίσεις έναν Τοξότη ή να νομίζεις ότι ο Τοξότης θα περιοριστεί για χάρη σου.

Σεξ

Προτιμα να πηγαίνετε διακοπές ή ταξίδια και να κάνετε σεξ. Προφανώς και κάνετε και σπίτι σας, αλλά όταν πάτε διακοπές με έναν Τοξότη να ξέρετε ότι θα είναι τέλειος στο κρεβάτι καθώς θα έχει καλή ψυχολογική διάθεση.

Συντροφία

Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη συντροφιά, από κάποια που τον ακολουθεί στα ταξίδια και τις αναζητήσεις του. Του αρέσει πολύ το γεγονός ότι έχει μια σύντροφο για παρέα με την οποία θα μοιραστούν όμορφες εμπειρίες.