Είναι λογικό κάποια στιγμή ο σύντροφός σου να μίλησε με μια φίλη του από τα παλιά και να έχουν κανονίσει να πάνε για έναν καφέ. Το ότι στο λέει μπορεί να ενέχει δύο ακόμη και τρία σενάρια.

Είναι ειλικρινής

Πρακτικά δεν το βλέπει ως κάτι το ιδιάζον, οπότε στο αναφέρει και σε ενημερώνει για να ξέρεις που θα είναι. Αν ειδικά σου πει ότι μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο όποτε θέλεις και να του στείλεις όποτε θέλεις, αυτό σημαίνει όμως όταν στην ουσία δεν έχει να κρύψει απολύτως τίποτα.

Είναι σίγουρο πάντως πως το να νιώσεις παράξενα ή ότι ζήλεψες λίγο, δεν είναι κάτι το εντελώς παράλογο. Έχεις μια φυσιολογική αντίδραση απέναντι σε μια άγνωστη.

Σου κάνει «τσαλίμια»

Στην ουσία σου λέει να μην πάρεις τηλέφωνο γιατί μπορεί να μην σε ακούει επειδή θα έχει μουσική. Μπορεί να το σηκώσει ετεροχρονισμένα αρκετή ώρα μετά. Αυτό δείχνει ότι δε θέλει να δείξει ότι είναι σε σχέση μαζί σου. Δείχνει ότι θέλει να κρύψει ένα πολύ σημαντικό μέρος της προσωπικής του ζωής.

Στο σημείο αυτό έχεις κάθε λόγο να οτυ κάνεις μια σοβαρή συζήτηση και να του πεις τι σε ενόχλησε. Η συμπεριφορά του πάντως είναι λάθος καθώς δε μπαίνει στη διαδικασία να βάλει ο ίδιος τον εαυτό του στη δική σου θέση.

Όλως τυχαίως μια φίλη από τα παλιά;

Είναι λογικό όμως σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις να έχεις αρκετές απορίες. Γιατί μιλάει με κάποια από παλιά; Από πού έως που τη συνάντησε; Πού ξαναμίλησαν και γιατί είναι τόσο σημαντική για αυτόν έτσι ώστε να θέλει να ξαναβγούνε;

Καλό θα ήταν να μπεις στη διαδικασία να τον ρωτήσεις άμεσα. Άμα σου κάνει κόνξες και δε θέλει να βγείτε μαζί να τη γνωρίσεις κλπ, τότε κοπέλα μου ετοιμάσου να έχεις μια καινούργια «ανταγωνίστρια».

Δε φταίει η ίδια βέβαια αλλά κυρίως ο σύντροφός σου που σε βάζει σε διάφορα διλήμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News