Ο Ταύρος είναι ευαίσθητος αλλά γίνεται τόσο απρόσιτος με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πότε να τον πλησιάσεις και πότε όχι. Μπορεί να σου φαίνεται πιο σνομπ από ότι πραγματικά είναι,

Ιδιοσυγκρασία του Ταύρου

Είναι ένα ζώδιο της Γης, όπως ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, και κατά συνέπεια μπορεί να μιλάει και να συμπεριφέρεται με πιο ρελαιστικό και κυνικό τρόπο. Θεωρεί πάντα εύκολο ότι θα επιτύχει αυτά που αναλαμβάνει και λόγω του πείσματος του να επιμείνει στα ίδια έργα για χρόνια ή μέχρι να ολοκληρωθούν, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως παγίδα στη ζωή του.

Έχει έντονο πείσμα και εγωισμό με αποτέλεσμα να γίνονται εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Στην πραγματικότητα οφείλεται στη δέσμευση του και την ικανότητά του να ολοκληρώσει τα καθήκοντά του με όποιο κόστος.

Αυτό κάνει τους Ταύρους εξαιρετικούς υπάλληλους, σπουδαίους μακροχρόνιους φίλους και συνεργάτες, που είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που εκτιμούν. Σαν γήινο ζώδιο, είναι υπερπροστατευτικοί, συντηρητικοί ή υλιστές κατά περιόδους. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι υλιστές, δεν τους εμποδίζει να είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια.

Είναι αρκετά αυτάρκης σε όλους τους τομείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν ερωτευτεί δε θα χάσει αυτήν την αυτάρκεια. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο.

Έχει έντονη επιμονή και καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.