Ένα ζώδιο γεμάτο συναισθήματα και ρομαντισμό που ξέρει τι θέλει και θα το δείξει. Του αρέσει να ερωτεύεται και να αγαπάει.

Σύντροφος Καρκίνος

Είναι αρκετά άμεσος αν του αρέσεις αλλά δε θα στο δείξει με τον πιο γρήγορο τρόπο επειδή ντρέπεται. Θα πλησιάσει αργά και προσεχτικά. Είναι πολύ ρομαντικός και θα προσπαθήσει να σας φλερτάρει και να κερδίσει την καρδιά σας με δώρα.

Φοβάται μη φάει απόρριψη με αποτέλεσμα να καθυστερεί να σου δείξει πόσο σε θέλει. Αν ενδιαφέρεστε για έναν άντρα Καρκίνο, το πιο πιθανό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και να του ζητήσετε να βγείτε. Ερωτεύεται εύκολα κι από εκείνη τη στιγμή θα γίνετε ο κόσμος του όλος.

Όταν νιώσει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά ότι είστε μαζί και έχετε σχέση, θα γαντζωθεί πάνω σας και θα γίνει ζηλιάρης και κτητικός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάται μήπως σας κλέψει κάποιος άλλος και κάτι τέτοιο θα είναι μοιραίο για το πνεύμα του.

Ρομαντικός και ευαίσθητος

Αν θέλεις να περνάτε καλά και να σε εμπιστεύεται, πρέπει να είσαστε αφοσιωμένη και πιστή, γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί κι ο ίδιος. Ο άνδρας αυτού του ζωδίου είναι ο πιο πιστός σε όλο το ζωδιακό κύκλο. Είναι άριστο εραστής για την τρυφερή γυναίκα που της αρέσει το ρομάντζο.

Του αρέσει να του δείχνεις αυτά που νιώθεις για να νιώθει άνετα να σου δείξει και εκείνος. Επίσης, είναι πολύ στοργικός και τρέφεται από την συνεχή φυσική επαφή. Όλα κινούνται με βάση το συναίσθημα.

Αν τσακωθείτε και δεν του μιλάς θα πληγωθεί, χωρίς φυσικά να το δείξει. Θα πέσει όμως η διάθεσή του, στην προσπάθειά του να αναλύσει και να καταλάβει αυτά που του είπατε.

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να σας φροντίζουν και να σας περιποιούνται, αν σας αρέσει η στοργή και η αφοσίωση, αυτός ο ρομαντικός και αισθησιακός άντρας είναι τέλειος για γάμο, συγκατοίκηση και οικογένεια.