Είναι χαρακτηριστικό πως δε θα έχεις ακούσει και τα καλύτερα για αυτό το ζώδιο, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Στον φιλικό τομέα όμως;

Προσωπικότητα

Είναι έντονες προσωπικότητες και δεν τους βαριέσαι σχεδόν ποτέ. Τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους σε όλους όσους συναντήσουν. Είναι ιδιαίτερα άστατοι και θα εξαφανιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν νέους φίλους και να εξερευνήσουν νέα μέρη.

Τους αρέσει να αποκτούν καινούργιες εμπειρίες για να μπορούν να τις μεταβιβάσουν με τη μορφή ιστορίας και σε άλλους. Αν έχετε ένα φίλο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε θα ξέρετε ότι η ζωή μαζί του θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Είναι οι καλύτεροι συμβουλάτορες που θα έχετε ποτέ σας. Είναι άσοι στην επικοινωνία και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, βοηθώντας σας με επιμονή και ενθουσιασμό.

Βαριέται έντονα όμως το δράμα και για την ακρίβεια το αποφεύγει. Δε θέλει να του ρίχνεις την ψυχολογική διάθεση. Αν θέλετε να κάψετε στον ώμο του μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αρνείται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί, πολύ απλά, τον ρίχνει ψυχολογικά και περιορίζει την ελευθερία του.

Μην τον κουράζετε συνέχεια μιλώντας του για τα προβλήματά σου κάθε μέρα. Θα σου δώσει όσες συμβουλές χρειάζεσαι αλλά μέχρι εκεί. Ο Δίδυμος φίλος σας θα σας ενημερώσει για όλα τα τελευταία κουτσομπολιά κι αν σας αρέσει η κουβεντούλα, τότε έχετε τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σας.

Είναι πολύ γενναιόδωροι με τους φίλους, περνούν πολύ χρόνο μαζί τους και μοιράζονται τα πάντα. Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικά άτομα, χρειάζονται πάντα λίγο χρόνο για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σεβαστείτε.