Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου σε νέες δηλώσεις για τη Μίνα Αδαμάκη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που θα συζητηθούν!

https://www.instagram.com/p/BvmMvPMnC0W/?utm_source=ig_embed

«Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε πάντα να κάνει την πιο μικρή»

«Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια κάναμε μεταξύ μας. Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα. Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”.»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν να κάνει αρχικά τον ρόλο που έκανε η Νένα Μεντή.

https://www.instagram.com/p/B2hgiMCIkmM/?utm_source=ig_embed

«Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Είναι απίστευτα καλό πλάσμα. Τσακώνομαι πάρα πολύ με την Μίρκα όσες φορές την βλέπω γιατί δεν σταματάει να τρώει και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Είναι πάρα πολύ όμορφή και της λέω “Μωρή είναι δυνατόν να είσαι όμορφη από εδώ και πάνω; Κάτσε λίγο χαλάρωσε. Βαριέται. Αλλά είναι πολύ καλή ηθοποιός», παραδέχτηκε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε»

https://www.instagram.com/p/B8Bbg-onCWk/?utm_source=ig_embed

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα.

Το περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Είχα μπει στο καμαρίνι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της είχα πει “Ρε συ Αλίκη γιατί το πετάς έτσι αυτό το ταλέντο”; Και μου λέει “Θα σε φιλήσω, κανείς δεν μου το έχει πει αυτό μέχρι τώρα”. Ήταν πολύ καλή, δεν ήταν κομπλεξική.» κατέληξε η Άννα Παναγιωτοπούλου.