Οι όψεις που έρχονται αυτόν τον μήνα θα είναι αρκετά ισχυρές πόσο μάλλον μετά από μια ισχυρή και έντονη πανσέληνο στον Παρθένο.

Όψεις

Στις 22.03 καθώς ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο και έρχεται να θεμελιώσει επαναστατικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ριζοπαστικές αναθεωρήσεις σε απόψεις, μοτίβα και σταθερές που είχε ο καθένας στην καθημερινότητά του.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε φιλικές σχέσεις, όνειρα και στόχους, ομαδικές προσπάθειες και δράσεις που προφανώς μπορεί μέχρι τώρα να θέλαμε να υπάρχουν στη ζωή μας, όμως θα δούμε ότι δεν μας προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Στις 20.03 ο Ήλιος περνάει στον Κριό και στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό μας καλεί να αντιμετωπίσουμε κατάματα ζητήματα της προσωπικότητας μας που λειτουργούν σαν πληγές στον τρόπο που κινούμαστε. Αυτό πρακτικά μας φέρνει προ των ευθυνών μας.

Πλησιάζει η στιγμή για να τα αντιμετωπίσουμε με θάρρος και να τα διαχειριστούμε με έναν θαρραλέο και διαφορετικό τρόπο τις αλλαγές που έρχονται. Στις 30.03 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο δραστηριοποιώντας μας σε ότι αφορά συλλογικές προσπάθειες που μπορεί να συμμετέχουμε και άμα σε ενδιαφέρει να προωθήσουμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάτι αλλάζει ριζικά στην κοινή συνείδηση του κόσμου.