Τα ζώδια αυτά όταν γίνονται «τοξικά» σε μια σχέση αφήνουν πάντα κακές αναμνήσεις στον σύντροφό τους. Είτε λόγω πάθους, είτε λόγω εντάσεων κλπ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άμα δεν του αρέσει η συμπεριφορά σου γιατί έτσι λάθος κρίνει εκείνος, θα σε απομακρύνει από όλες τις παρέες σου και δε θα έχεις σχεδόν κανέναν.

Και όχι μόνο, καθώς συχνά «ρετουσάρουν» τα νέα, προσθέτοντας και τη δική τους σάλτσα. Εσύ συχνά γίνεσαι ένας σημαντικός κρίκος σε αυτή την αλυσίδα του κουτσομπολιού, καθώς αφενός έχεις πάντα ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αφετέρου σου αρέσει να τις μεταδίδεις. Ένας υπέροχος τρόπος να σπαταλάς τον χρόνο σου και να κινδυνεύεις να βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος, για πράγματα που μπορεί να μην είπες ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνεται χειριστικός και ρίχνει πάντα πάνω σου το φταίξιμο με αποτέλεσμα να νιώθεις τρομερή πίεση και ενοχικότητα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Να αισθάνεσαι ακόμα πιο θύμα. Δαρμένος, εξαπατημένος, προδομένος. Εύγε, τα πιο εποικοδομητικά συναισθήματα.

Γκρινιάζει συνέχεια και προξενεί δράμα. Να είσαι πεσμένος, και αντί να σε ανεβάσει ψυχολογικά, να σε ρίξει ακόμα πιο κάτω. Τέλεια, πέτυχες το κατάλληλο πρόσωπο να σε στείλει να… κόψεις φλέβες.

ΛΕΩΝ

Έχει την τάση να συμπεριφέρεται με ναρκισσισμό και να κακομεταχειρίζεται σε ψυχολογικό επίπεδο τον σύντροφό του όταν είναι τοξικός.  Θα σου πει άσχημα σχόλια για το σώμα σου, για το στυλ σου και για τη συμπεριφορά σου. Θα σου θυμίζει σε κάθε περίπτωση ότι έχεις άδικο και ότι δεν είσαι καλός εκεί και εκεί. Δε θα τον αντέξεις και θα τον χωρίσεις επειδή θα νιώθεις λίγος-η για τον εαυτό σου.