Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας λάβει θεραπεία για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται το περιοδικό People, το διάσημο ζευγάρι που μολύνθηκε με τον κοροναϊό, βγήκε από το νοσοκομείο στο Κουίνσλαντ και ξεκουράζεται σε ένα σπίτι που νοίκιασε στην περιοχή.

Ο αμερικανός ηθοποιός βρισκόταν στην Γκολντ Κόουστ της Αυστραλίας, νότια του Μπρίσμπεϊν για τα γυρίσματα μιας ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Από την πλευρά της η Ρίτα Ουίλσον, ηθοποιός και τραγουδίστρια, έδωσε συναυλίες στο Σίδνεϊ και το Μπρίσμπεϊν προτού εμφανίσει συμπτώματα και διαπιστωθεί πως ήταν θετική στον κοροναϊό.

Τώρα, ο Χανκς και η Γουίλσον είναι σε αυτο-απομόνωση ενώ οι αρχές της Αυστραλίας αναζητούν τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή το ζευγάρι, καθώς ενδέχεται να έχουν μολυνθεί.

https://www.instagram.com/p/B9vzgNkpP4C/?utm_source=ig_web_copy_link

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε ο Τομ Χανκς στην σχετική του ανάρτηση.

«Γεια σας φίλοι. Η Ρίτα και εγώ είμαστε εδώ κάτω στην Αυστραλία. Νιώσαμε λίγο κουρασμένα, είχαμε κρυάδες και κάποιους πόνους στο σώμα.

Η Ρίτα είχε ρίγη που ήρθαν και έφυγαν. Λίγο πυρετό επίσης.

Για να το κάνουμε σωστά, όπως είναι απαραίτητο στον κόσμο τώρα, υποβληθήκαμε εξετάσεις για κορωνοϊό και βρεθήκαμε θετικοί. «Λοιπόν. Τι θα κάνουμε τώρα; Οι αξιωματούχοι υγείας έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν.

Εμείς οι Χανκς θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τεθούμε σε παρακολούθηση και απομόνωση για όσο απαιτηθεί για την δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο στην αντιμετώπιση μέρα με την ημέρα, σωστά; Θα κρατήσουμε τον κόσμο ενήμερο», έγραψε ο Τομ Χανκς, δίπλα σε μια φωτογραφία με έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου, πάνω στον οποίο είναι πεταμένο ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B/?utm_source=ig_web_copy_link