Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει εμφανίσει και εκείνη συμπτώματα κοροναϊού.

Η Σοφία Φαραζή έχει αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

View this post on Instagram

Bag it💥 #themostbeautifulbagintheworld #present #bag #mypreciousnewbag @ops_handcrafted thank you #🖤

A post shared by sofia farazi (@sofia_farazi) on

Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη φορά ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τους θαυμαστές και followers της πως έχει όλα τα όλα τα συμπτώματα του κοροναϊού.

«Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω» , έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η Σοφία Φαραζή, έχοντας λάβει πολλά μηνύματα, λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία και επισήμανε ότι ακολουθεί τις συμβουλές τους γιατρού της και πως έθεσε τον εαυτό της σε αυτοπεριορισμό, αλλά δεν είναι σίγουρη πως έχει νοσήσει καθώς δεν έχει κάνει την εξέταση.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρό μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν.

Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω.

Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου. Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει; Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία.

Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας.

Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο» , έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Φαραζή.