Πολύ καλύτερα είναι ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον που αναρρώνουν από τον κοροναϊό  στην Αυστραλία, αφότου πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ήταν οι πρώτοι αστέρες του Χόλιγουντ που ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι που ενοικιάζει.

Όπως ενημερώνει ο Τομ Χανκς με το χιούμορ που τον διακρίνει, στην πρώτη του δημοσίευση μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο  οι δυο τους έχουν ακόμα συμπτώματα του κοροναϊού ενώ παράλληλα φροντίζουν να περνούν χαλαρές καθημερινές στιγμές.

Και οι δύο χρησιμοποιούν τα social media από την αρχή της περιπέτειάς τους για να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές τους και να τους ενημερώνουν με χιούμορ για όλα όσα τους συμβαίνουν.

Ο Τομ Χανκς αυτή τη τη φορά στο Twitter έγραψε συμβουλεύοντας όσους τον διαβάζουν:

«Γεια σας φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν.

Κοινή λογική, έτσι; Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε, και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Και η Ρίτα Γουίλσον όμως, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από το σπίτι της, στο οποίο αρχικά διαβάζει ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας και στη συνέχεια τραγουδά το κομμάτι «Hip Hop Hooray» των Naughty by nature, ένας ύμνος της ραπ, χωρίς να της ξεφύγει λέξη!

View this post on Instagram

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on