Εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού γιόρτασε τα γενέθλία της η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram δέχτηκε εκατοντάδες ευχές και η ίδια δημοσίευσε στο Ιnstagram, τη δική της εορταστική ανάρτηση.

Μπορεί πέρσι να πέρασε μια υπέροχη μέρα, ωστόσο φέτος η Ελένη Πετρουλάκη αναγκάστηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, κλεισμένη στο σπίτι.

Μικροί και μεγάλοι βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον προορισμό, με σκοπό να προστατευτούμε από τον κοροναϊό και έτσι η Ελένη Πετρουλάκη δεν είχε άλλη επιλογή… από το να τα γιορτάσει στο σπίτι, έχοντας φυσικά στο πλευρό της την οικογένειά της.

Η γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τα περσινά και τα φετινά της γενέθλια, δείχνοντας μας ότι πέρσι ήταν έτοιμη να βγει, ενώ φέτος θα μείνει σπίτι με τις πιτζάμες της!

«Γενέθλια εν καιρώ κοροναϊού..
Και τα χρόνια περνούν.. Σαν νερό που έλεγε και η γιαγιά μου.. Και όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας..
Ειδικά αυτή την περίοδο.. Έτσι και εγώ..
Και έχω να πω ότι φέτος ήταν τα καλύτερα μου γενέθλια.. μέσα σε ένα σπίτι! Νιωθω ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που μου χάρισε αυτή την υπέροχη οικογένεια …Δεν επιθυμώ κάτι άλλο.
Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς και θα περάσει σύντομα όλο αυτό που βιώνουμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Πετρουλάκη για τα γενέθλιά της.

View this post on Instagram

Γενέθλια εν καιρώ κορωνοϊού.. Και τα χρόνια περνούν.. Σαν νερό που έλεγε και η γιαγιά μου.. Και όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας.. Ειδικά αυτή την περίοδο.. Έτσι και εγώ.. Και έχω να πω ότι φέτος ήταν τα καλύτερα μου γενέθλια.. μέσα σε ένα σπίτι! Νιωθω ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που μου χάρισε αυτή την υπέροχη οικογένεια …Δεν επιθυμώ κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς και θα περάσει σύντομα όλο αυτό που βιώνουμε.. ❤️ #Birthday #staystrong #stayhealthy #stayhome #menoumespiti #spitimetineleni @fitlab.services @total_body_reset

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on

Ακολουθήστε το στο Google News