Κι ενώ ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η συμμορία του La Casa de Papel επιστρέφει για την 4η σεζόν της στις μικρέ μας οθόνες.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ψηφιακής πλατφόρμας του Netflix επιστρέφει δυναμικά με την 4η σεζόν της.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017.

To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017. Η σειρά μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε η δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του και πήρε το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Tο Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα, ο τρίτος κύκλος της σειράς, ξεκινώντας από το πρώτο μέρος.

Kαι τώρα είμαστε εν αναμονή της προβολής του τέταρτου κύκλου, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στις 3 Απριλίου 2020.

Ο «Καθηγητής» και η συμμορία του είναι έτοιμοι για πόλεμο με τις αρχές της Ισπανίας, καθώς παραμένουν ακόμα μέσα στην μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας.

Μυστήριο παραμένει η τύχη της Ναϊρόμπι, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, ενώ η αστυνομία προσποιείται ότι έχει ήδη σκοτώσει την αγαπημένη του «Professor», Ρακέλ, η οποία στην πραγματική ζωή βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.

La Casa de Papel: Το τελευταίο teaser της 4ης σεζόν