Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση ότι ο Πάνος Χατζηκουτσέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του., έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος.

Με μία νέα συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, γεμάτη προσωπικές αναμνήσεις, ο Άγγελος Πυριόχος που παραμένει σε καραντίνα στη Ζάκυνθο, όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα, αποχαιρέτησε τον «αδελφό» του Πάνο Χατζηκουτσέλη, που κηδεύτηκε την Τρίτη (24/3).

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του στενού του φίλου και επί χρόνια συνεργάτη που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Μαραθώνα, σε πολύ στενό κύκλο λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ο Άγγελος Πυριόχος έγραψε στο Facebook:

«Πάει κι αυτό. Με λίγο χώμα και κάτι λόγια στον αέρα. Όλο και πιο δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Εγώ στο νησί αποκλεισμένος. Έξω κάνει καλοκαίρι.

Σαν εκείνα όταν πηγαίναμε στον Άγιο Νικόλα για μπάνιο με τον Πάνο και την Ιφιγένεια. Ανέβαινες στο παπάκι και μύριζε ψησταριά. » Δεξιά η εξάτμιση από αριστερά εσύ» Με ένα μόνιμο κάψιμο πάνω από τον αστράγαλο. Μέχρι ρεπερτόριο άλλαζες.

Από το «Πάολα Πάολα δεν σας ξέρω πάρα τόσο λίγο» στο » Ψήσου Ψήσου στο παπί μου» και » Ψήνομαι ψήνομαι ρίξε κι άλλο Γκάζι δεξιά» Α ρε Πάνο. Προσπαθώ να θυμάμαι μόνο τα γέλια μας.

Ένα χειμώνα είχαμε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. » Που πάνε τα αγόρια;» ρώτησε η Μάρθα. » Θα πάω τον μικρό σ ένα σκυλάδικο πλατεία Βαρδάρη. Σκυλάδικο μασίφ».» Ποιοι τραγουδάνε»; ξαναρώτησε η Μάρθα. » Η Τσι Ου Αουα , η Πεκι Νουα ,ο Ντο Μπερμαν και η Λύκο Σκύλου πολύ φίλη μου» Δεν έχω τρομάξει περισσότερο στη ζωή μου. Σαν προαυλισμός σε φυλακή έμοιαζε.

«Στο μπαρ θα καθήσουμε» διέταξες. Πριν καθήσουμε ήρθαν τα κορίτσια. Παρήγγειλες κλασσικά ένα μπουκάλι Γιάννη Βάδην και γω από ευγένεια παρακολουθούσα τη φίλη σου στο πάλκο η οποία δολοφονούσε τις νότες.

Και ξαφνικά ακούω να μιλάς στα κορίτσια για την Σάρα Μπερνάρ. » Πολύ μεγάλη ηθοποιός αλλά και μεγάλη πουτάνα. Να σκεφτείτε για αυτήν βγήκε το Μπερνάρ Μπερνάρ η μέλισσα.

Γιατί πετούσε σαν μελισσούλα από πελάτη σε πελάτη. Και κάτι αγράμματοι Έλληνες το έκαναν παιδικό τραγουδάκι. «

Περνά περνά η μέλισσα» Μπερδεψανε το Μπερνάρ με το περνά . Σε όλα συμφώνησαν τα κορίτσια. Η μία το πήγε παρακάτω. Λες για αυτό να έγινα πουτάνα; Όλο περνά περνά η μέλισσα ήμουνα μικρή. Μετά από ώρες ζήτησες λογαριασμό. «Κερασμένα από τα κορίτσια » είπε ο μπάρμαν με ένα ύφος » τι λέω ο άνθρωπος».

Το άλλο μεσημέρι στο ξενοδοχείο περίμενε η Μάρθα. «Λοιπόν τι έκαναν τα αγόρια χθες;» » Κονσομασιόν . Τα γδύσαμε τα κορίτσια» .

Τι να κάνω ρε Πάνο. Καλά που έχω χιλιάδες τέτοιες στιγμές να θυμάμαι. Εσύ τώρα μια χαρά. Πίνεις καπνίζεις ελεύθερα. Ξαναβρήκες τ αδέλφια σου, φιλιά στην Ρούλα να δώσεις , φαντάζομαι θα έρθουν και οι φίλοι σου, κάποια στιγμή θα έρθω και γω.

Ούτε να περάσει από το μυαλό σου ότι θα ξεκινήσεις να γράφεις χωρίς εμένα. Απόλαυσε την ελευθερία σου. Εμείς εδώ… καραντίνα».