Στο σπίτι παραμένει και η Μιμή Ντενίση ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών και τα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κοροναϊού στη χώρα μας

Η Μιμή Ντενίση, μάλιστα, μέσα από τα social media έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι προσπαθώντας να μείνει αισιόδοξη.

Η ίδια μάλιστα κάνει έκκληση σε όλους τους Έλληνες, να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα και να μείνουν στο σπίτι μέχρι να περάσουν τα δύσκολα.

«Ο καιρός μπορεί να φτιάξει. Το Πάσχα έρχεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεμυαλιστούμε και βλέπω ήδη αρκετές παραβάσεις.

Δεν πρέπει όμως. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι με τα ενδιαφέροντά μας, με τους δικούς μας, με ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν βγούμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα καταστραφεί.

Προσπαθούν να μας το πουν με χίλιους τρόπους για να μην παρασυρόμαστε», υπογραμμίζει αρχικά η Μιμή Ντενίση στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και συνέχισε:

«Έλληνες είμαστε. Είμαστε έξυπνοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πολύ, οικογένεια, φίλους, κοινωνικές συναναστροφές. Για να τα ξαναβρούμε όλα αυτά, πρέπει λίγο να ζοριστούμε, για λίγο ακόμη.

Για αυτό σας παρακαλώ, ας μείνουμε όλοι μέσα κι ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες που στα δύσκολα πάντα νικούν».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μιμή Ντενίση στο Instagram: