Πρωταγωνιστής και φέτος το Πάσχα, παραμένει ο Πέτρος Γαϊτάνος αλλά με διαφορετικό τρόπο λόγω κοροναϊού.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο ερμηνευτής που έχει συνδέσει τη φωνή του και το πρόσωπό του με τις ημέρες του Πάσχα, μίλησε το πρωί της Μ. Δευτέρας (13/4) στην εκπομπή «MEGA MAG» για το διαφορετικό φετινό Πάσχα, που λόγω κοροναϊού δε θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα.

«Είναι όλα αυτά καλοδεχούμενα, για να συμβαίνουν σημαίνει ότι είναι θέλημα Θεού. Κάνουμε μία υπακοή σε αυτό που μας συμβαίνει, και ακολουθούμε τους κανόνες της κοινωνίας μας και της εκκλησίας μας. Αυτό που μας δυσκολεύει, φαντάζομαι όλους, είναι ότι η Μεγάλη Εβδομάδα είναι δύσκολο να συμβαίνει χωρίς να πηγαίνουμε στις εκκλησίες», σημείωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται στην καρδιά του με τη δική του ματιά την πίστη. Εγώ είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να υπάρχει διάκριση.

Στο δικό μου μυαλό αυτή η διάκριση σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να ακολουθήσω τις επιταγές των ιδιαίτερων συνθηκών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να προσευχηθούμε και να συμμετέχουμε στις Ακολουθίες που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Ούτε η πίστη μας δοκιμάζεται, ούτε κάποιος απειλεί την Εκκλησία», τόνισε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά στο πώς θα τον ακούσουμε φέτος το Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος ανέφερε ότι «στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο και από συναυλίες, και από ύμνους μου, και από τραγούδια μου, και από τα παραδοσιακά που λέω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος στο MEGA: