Η Ολίβια Χάσεϊ έχει αποτυπωθεί στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από την ερμηνεία της ως Παρθένος Μαρία στη βραβευμένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Η Χάσεϊ έγινε γνωστή για ελάχιστους ρόλους στην καριέρα της, ένας εκ των οποίων ήταν στην εμβληματική σειρά του κορυφαίου ιταλού σκηνοθέτη. Τότε ήταν μόλις 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ ο οποίος ενσάρκωσε μοναδικά στη σειρά, τον Ιησού Χριστό.

Η 69χρονη σήμερα Ολίβια Χάσεϊ θέλησε να εμψυχώσει μέσω Ιnstagram και να πει το δικό της ευχαριστώ στις νοσοκόμες και τους εργαζόμενους στην περίθαλψη που δίνουν το δικό τους σκληρό αγώνα στη μάχη εναντίον του κοροναϊού.

Η διάσημη ηθοποιός αναδημοσίευσε ένα βίντεο από τις nursesofinstagram όπου φαίνονται Αμερικανίδες νοσοκόμες να βγαίνουν ενθουσιασμένες μετά τη βάρδια τους στη ΜΕΘ.

Σε άλλη της ανάρτηση η Ολίβια Χάσεϊ με τον δικό της τρόπο έστειλε ευχές για το φετινό Πάσχα το οποίο μας βρίσκει διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά:

«Σας παρακαλώ μείνετε θετικοί αυτό το παράξενο σαββατοκύριακο του Πάσχα. Στέλνω σε όλους αγάπη και φως», έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εμβληματικής σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι.