Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζοντας να κυνηγάει το όνειρό της για διεθνή καριέρα.

Η ζωή της κυλάει όμορφα και η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πρόσφατα άλλαξε και το καλλιτεχνικό της επίθετο, δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της.

Η τηλεοπτική εμφάνιση στο «Homeland»

Η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Homeland» έριξε αυλαία με το τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου και σε αυτό είχαμε τη συμμετοχή, έστω και για λίγο, της «δικιάς» μας Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Συγκεκριμένα την είδαμε για λίγο στο πλευρό της πρωταγωνίστριας της σειράς Κλερ Ντέινς να υποδύεται μια κατάσκοπο από τη Ρωσία.

Η 34χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της αμερικανικής σειράς «Homeland» σε μια σημαντική σκηνή για την εξέλιξη της υπόθεσης. Η Ελληνίδα ηθοποιός αντάλλαξε τσάντες με την πρωταγωνίστρια της σειράς, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο.

Τις σχετικές φωτογραφίες κοινοποίησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας:

«Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε στην οικογένεια του «Homeland»», έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μπορεί να ήταν μόλις για λίγα δευτερόλεπτα αλλά σίγουρα αποτελεί μια σημαντική στιγμή στην τηλεοπτική της καριέρα, καθώς πρόκειται για μια σπουδαία σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές.