Η αδυνατισμένη εικόνα της Αντέλ, όπως η ίδια την έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνει τον γύρο των social media.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια, έχοντας απαλλαγεί από 45 ολόκληρα κιλά, έχει αποκτήσει αναλογίες μοντέλου, αν και η εντυπωσιακή αλλαγή αυτή δίχασε τους θαυμαστές της.

Η συνήθεια που κόπηκε

Άνθρωπος από το στενό, φιλικό περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας, φαίνεται να έχει μιλήσει για πρώτη φορά στα ξένα μέσα ενημέρωσης και να έχει αναφέρει πως μετά από αυτήν την προσπάθεια, η Adele έχει βρει τον τρόπο να φέρει σε ισορροπία την καριέρα της και τη μητρότητα ενώ βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

“Στο παρελθόν το στρες που της δημιουργούσε το να μπορέσει να ισορροπήσει τη δουλειά και τη μητρότητα ήταν πολύ έντονο”, είπε η πηγή στο αμερικανικό People.

Το ίδιο άτομο αποκάλυψε όμως και μια από τις συνήθειες, την οποία φαίνεται πως “έκοψε” η Adele, ώστε να μπορέσει να μπει σε ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα, με στόχο να χάσει βάρος. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η πηγή σημείωσε ότι η τραγουδίστρια σταμάτησε να καταναλώνει αλκοόλ, ενώ επιβεβαίωσε ότι ακολούθησε μια πολύ εξειδικευμένη διατροφή την οποία συνδύασε με μια ρουτίνα σωματικής άσκησης.

H αποκάλυψη για την εντυπωσιακή αλλαγή

Σύμφωνα με το boredpanda, ο πρώην προσωπικός γυμναστής της βγήκε μπροστά για να την υπερασπιστεί με ένα post στο Instagram.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του:
«Ως πρώην προσωπικός προπονητής της Αντέλ, θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό να διαβάζουμε αρνητικά σχόλια και κατηγορίες που αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίο έχασε βάρος. Μετά την προσωπική μου εμπειρία όταν δούλεψα μαζί της και στα πάνω της και στα κάτω της, έχω να πω ότι πάντα βαδίζει στο ρυθμό της, με τους δικούς της όρους. Ποτέ δεν υπονόμευσε το ταλέντο που της έδωσε ο Θεός.

Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι ήταν κάτι που δεν ήταν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι το λάτρεψαν! Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί με την Adele, δεν ήταν ποτέ για να γίνει υπερβολικά αδύνατη. Ήταν για να γίνει υγιής .

Ειδικά μετά την εγκυμοσύνη και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Όταν έχασε τα 25 κιλά, ανακοινώθηκε η περιοδεία, έπρεπε να ετοιμαστούμε για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα 13 μηνών. Εκείνη την εποχή, η προπόνηση έγινε πιο εντατική και έκανε καλύτερες επιλογές για φαγητό.

Ως αποτέλεσμα, έχασε σημαντικό βάρος και οι άνθρωποι το έβλεπαν. Ο μετασχηματισμός του σώματός της ήταν είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η προσοχή που δημιούργησε ήταν εντυπωσιακή. Από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, είναι σίγουρο ότι υπέστη μερικές σκληρές προσωπικές αλλαγές.

Είναι φυσικό ότι με την αλλαγή έρχεται μια νέα αίσθηση του εαυτού μας η οποία θέλει την καλύτερη δυνατή έκδοσή μας. Αγκάλιασε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και δεσμεύτηκε για την φυσική της κατάσταση και «ίδρωσε».

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο ευτυχισμένος γι ‘αυτήν! Αυτή η μεταμόρφωση δεν προορίζεται για πωλήσεις άλμπουμ, δημοσιότητα ή για να είναι πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της, για την Adele. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έκανε η Adele για να βελτιωθεί μόνο, γι’ αυτήν και για την οικογένειάς της.

Δεν έχασε το βάρος για να φανεί στους άλλους, για να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτός ο προσωπικός μετασχηματισμός δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή εσάς. Είναι για την Adele και πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της. Δεν έχει αλλάξει από την Αντέλ με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Απλώς υπάρχει λίγο λιγότερη από αυτήν και είναι αρκετή για όλους».