Η σειρά «Δύο Ξένοι» του MEGA 21 χρόνια μετά την προβολή της συνεχίζει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ κάθε πληροφορία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τους συντελεστές της, προκαλεί το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

O Δημήτρης Αποστόλου μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην «επανασύνδεση» με τον Αλέξανδρο Ρήγα, το σήριαλ που ετοιμάζουν ενώ διηγήθηκε ιστορίες για παλιές σειρές που είχε γράψει.

Η επανασύνδεση Ρήγα – Αποστόλου

«Πριν τέσσερις μήνες κάναμε μια κουβέντα με τον Αλέξανδρο. Με αυτό τον άνθρωπο, ότι και αν συμβεί, είναι σαν να ήμασταν πάντα μαζί.

Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότητα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας» σημείωσε ο γνωστός σεναριογράφος.

«Δεν θίξαμε ποτέ τα παλιά. Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο.

Είχαμε να μιλήσουμε πέντε χρόνια. Καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε μια ιδέα που την σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, οικογενειακή κωμωδία που λέγεται «Η τούρτα της μαμάς». Μάλλον θα βγει προς Ιανουάριο μεριά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και το κανάλι» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Το σίκουελ και ο τρίτος κύκλος

Ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει μια συνέχεια στους «Δύο Ξένους».

«Είναι, βέβαια, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Ήθελα να δω πώς θα πήγαινε αυτή η σχέση σήμερα.

Τότε είχαμε γράψει τα δεκατρία επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο οποίος ήταν καλύτερος και πιο ώριμος από τους δύο πρώτους και μία μέρα τα κάψαμε στην παραλία γιατί υπάρχουν λέξεις που δεν μου επιτρέπει το ΕΣΡ να πω..

Κάποιοι άνθρωποι δεν τον βοήθησαν γιατί κυνήγησαν περισσότερο τα χρήματα» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: