Πριν από τρία περίπου χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2017, η Δούκισσα Νομικού, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σε έναν παραμυθένια γάμο στη Μύκονο, και φορώντας μια υπέροχη νυφική δημιουργία με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, η Δούκισσα Νομικού, έμοιαζε να είναι βγαλμένη από κάποιο παραμύθι.

Σήμερα η Δούκισσα Νομικού είναι πανευτυχής στο πλευρό του συζύγου της έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Σάββα και την μικρή Αναστασία, που βλέπουμε κάθε τόσο στο Instagram  της.

Τρία χρόνια μετά, η γυναίκα που σχεδίασε το ονειρικό νυφικό της παρουσιάστριας, μοιράζεται μαζί μας δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Ο λόγος για την Σήλια Κριθαριώτη που μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την γαμήλια ημέρα του ζευγαριού.

Όπως σχολιάζει η Σίλια Κριθαριώτη σε μια από τις δύο δημοσιεύσεις της, δεν έχει βγάλει ακόμα από το μυαλό της το αποτέλεσμα που προέκυψε από την συνεργασία της με την Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της.

Η νυφική δημιουργία αποτύπωσε το σχεδιαστικό ταλέντο της Σίλιας Κριθαριώτη και η ίδια φαίνεται ότι νιώθει εξαιρετικά υπερήφανη γι’αυτή.

Δείτε παρακάτω τις throwback φωτογραφίες που δημοσίευσε η σχεδιάστρια στο Instagram: