Η άγρια δολοφονία του 46χρονου αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από τον αστυνομικό Ντέρεκ Τσόβιν, έχει προκαλέσει ένα παγκόσμιο τσουνάμι αντιδράσεων, την ώρα που η Μινεάπολη, εξακολουθεί να φλέγεται από διαμαρτυρίες πολιτών.

Διάσημες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος όπως η Μπίλι Άιλις, η Τέιλορ Σουίφτ,  η Μαντόνα, ο Ντουέιν Τζόνσον, αλλά και του αθλητισμού όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, δεν έχουν μείνει ασυγκίνητες με τις εξελίξεις γύρω από την τραγική δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν και δημόσια την άποψή τους μέσω αναρτήσεων στα social media.

Ένας από αυτούς και ο Ντένις Ρόντμαν.

Ο θρύλος του ΝΒΑ με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, απηύθυνε, με το δικό του τρόπο, μέσω Instagram το δικό του μήνυμα στα εκατομμύρια διαδικτυακών του φίλων, κάνοντας παράλληλα και έκκληση για τερματισμό της βίας των λεηλασιών.

Όπως τόνισε απευθυνόμενος στους θαυμαστές του ο Ντένις Ρόντμαν, «πρέπει να ζήσουμε μαζί… είμαστε ανθρώπινα όντα, όχι γ….α ζώα.»

«Νομίζω ότι πρέπει να βγει κάποιος και να πει «Ε, παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα ζητήματα, περισσότερα προβλήματα;» δήλωσε ο 59χρονος Ντένις Ρόντμαν στο βίντεο του με τίτλο «Rest in Power George Floyd».

«Αυτή είναι μια κακή, κακή κατάσταση. Αλλά το γεγονός ότι πρόκειται να διαμαρτυρηθείτε, να διαμαρτυρηθείτε με τον σωστό τρόπο.

Δεν χρειάζεται να πας και να κάψεις πράγματα, να κλέψεις πράγματα, να κάψεις πράγματα και τέτοια». 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ντένις Ρόντμαν

Ακολουθήστε το στο Google News