Κάποιες γυναίκες έλκονται από τους στιβαρούς ώμους σε έναν άνδρα ή από το αισθησιακό χαμόγελο. Κάποιες άλλες από το χιούμορ, ή από τους μυστηριώδεις τύπους.

Αστρολογικά μιλώντας, κάποια ζώδια έλκονται από τη γενναιότητα, άλλα από την εξωτερική εμφάνιση  και κάποια  βρίσκουν την καλοσύνη ως πιο θελκτικό χαρακτηριστικό.

Υπάρχουν όμως και αυτά τα τρία που γοητεύονται από την εφυΐα:

Καρκίνος

Ως ζώδιο της Γης, δίνεις το 110% του εαυτού σου στη δουλειά και πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου την ακαδημαϊκή και επαγγελματική διάκριση.  9 στις 10 φορές, αυτός που θα τραβήξει την προσοχή σου είναι ένας σκληρά εργαζόμενος έξυπνος άνθρωπος.

Δίδυμος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε γνωρίσει κάποιος σε κάποια δραστηριότητα όπως το happy hour ή σε μια παρέα όπου θα είσαι ο πιο κεφάτος και ομιλητικός της ομάδας. Ξοδεύεις το χρόνο σου συγκεντρώνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες, φρεσκάροντας την ποπ κουλτούρα σου και μελετώντας την ανθρώπινη φύση. Είναι επόμενο να γοητεύεσαι από ανθρώπους που έχουν την ίδια ευστροφία και συναισθηματική νοημοσύνη με εσένα.

Παρθένος

Εσύ, ανήκεις στα ζώδια της Γης, αλλά αντίθετα από τον Καρκίνο, θέλεις να ξεχωρίζεις για την τελειότητα και όχι για την διάκριση. Θέλεις την εξειδίκευση στην τέχνη και στα πάθη σου, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα σου πάρει. Όταν ψάχνεις για σύντροφο, θέλεις κάποιον που έχει πάρει το χρόνο του για να εκπαιδεύσει τον εαυτό σου όσο εσύ. Αν μάλιστα ξέρει την ιστορία των αγαπημένων σου συγκροτημάτων, τότε θα γοητευτείς 100%.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: