Το πιο πιστό ζώδιο είναι αυτό που συνδυάζει συναίσθημα, λογική και ταυτόχρονα πείσμα και θέληση…

Καρκίνος

Μην περιμένεις από αυτό το ζώδιο να σε απατήσει. Αν το κάνει θα είναι σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις και σίγουρα θα αποτελεί μια ιδιάζουσα εξαίρεση στον κανόνα. Από ένα σημείο και έπειτα ωστόσο ο Καρκίνος είναι αφοσιωμένος και πιστός για πολλούς λόγους ταυτόχρονα.

Είναι ευαίσθητος και αυτό τον κάνει να δένεται μαζί σου συναισθηματικά. Όταν ένας Καρκίνος ερωτεύεται να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σε αφήσει σε «ησυχία» από την άποψη ότι θα θέλει συνέχεια αγκαλιές, φιλάκια και έρωτα.

Είναι πιστός, γιατί δε μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Δε θα μπορούσε να κοιμάται με τις ενοχές ότι έκανε κάτι τόσο κακό όπως η απιστία. Είναι αφοσιωμένος γιατί ως ζώδιο του νερού κάνει όνειρα για εσάς τους δύο στο μέλλον.

Ο Καρκίνος θεωρεί ότι η πίστη είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση, μαζί με την ειλικρίνεια. Είναι πάρα πολύ ειλικρινής και δε θα σου κρύψει εύκολα κάτι. Ίσα ίσα θα στα πει όλα όπως είναι. Για αυτό και θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν έχεις σχέση με αυτό το ζώδιο, τότε να μην τον κάνεις να στεναχωριέται, μην ξεχνάς, είναι σα να κέρδισες το λαχείο!

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: