Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν εχθές η Μαρία Ηλιάκη.

«Την τελευταία φορά που με είδες ήμουν χάλια»

«Την τελευταία φορά που με είδες ήμουν χάλια. Είχα χωρίσει, κόπηκε και η εκπομπή, δεν είχα ούτε δουλειά. Τα λέω με χιούμορ γιατί ήταν απανωτά τα χτυπήματα και ήταν σαν να μου έλεγε η ζωή πρέπει κάτι να αλλάξεις. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα χάλια, κάτι κάνω εγώ λάθος. Πέρασα από μια διαδικασία δύσκολη αλλά ωραία και αισθάνομαι σαν να είναι ένας άλλος κόσμος. Τον άνθρωπο δεν θα τον έφερνα στη ζωή μου αν δεν ήμουν εγώ καλά».

Η σχέση με τον σύντροφο της

«Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε.

Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει», είπε η Μαρία Ηλιάκη για τον σύντροφό της.

Θα ξαναγυρίσει στην τηλεόραση;

«Δεν έχω αγωνία για την τηλεόραση, την σκέφτομαι μερικές φορές με μια νοσταλγία. Μου λείπει λίγο η καθημερινότητα της τηλεόρασης, αλλά είμαι καλά. Αν ήταν κάτι ωραίο θα ξαναγύριζα», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας για ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της.

Ακολουθήστε το στο Google News