Δεν είναι όλα τα ζώδια της λογικής,  της μετριοφροσύνης και του καθωσπρεπισμού σε επίπεδο αυτογνωσίας.

Καρκίνος

Έχει αυτήν την εκνευριστική τακτική, όταν του λες τα δικά σου προσωπικά θέματα και ζητάς τη συμβουλή του, να βρίσκεται συνέχεια απέναντί σου λέγοντάς σου «ξέρεις τι έχω περάσει εγώ;».

Νομίζει ότι τα δικά του βιώματα και οι δικές του γνώσεις είναι πολύ πιο σημαντικές από των άλλων. Όχι πάντα, αλλά το κάνει συνέχεια. Κι άλλοι έχουν περάσει δυσκολίες, δεν έκαναν όμως έτσι. Θεωρεί ότι είναι «αγωνιστής» της ζωής!

Λέων

Ακόμα χειρότερα. Θα σου πει ότι γνωρίζει κάτι πολύ καλά, ενώ απλά το έχει ακούσει. Έχει την τάση να μην του επιτρέπει ο εγωισμός του, να παραδεχθεί τα όποια λάθη που κάνει, με αποτέλεμα να γίνεται αρκετά αντιπαθής.

Νομίζει ότι είναι ο πιο «έξυπνος» στο δωμάτιο και ότι είναι τιμή όσων είναι γύρω του να τον…«θαυμάσουν» όπως εκείνος θεωρεί. Μεγαλοστομίες λέει, χωρίς να έχει κάνει ιδιαίτερα επιτεύγματα γενικά.

Τοξότης

Είναι το άτομο που συγκρίνει τον εαυτό του με τους άλλους. Έχει πολλά κόμπλεξ και ανασφάλειες με όποιον βρίσκεται σε καλύτερο γνωστικό και επαγγελματικό επίπεδο από αυτόν.

Παριστάνει ότι τα ξέρει όλα και έχει μια άποψη για τα πάντα, που πολλές φορές στη λέει χωρίς καν να τον ρωτήσεις. Για το γεγονός ότι πάει συνέχεια ταξίδια δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου καυχηθεί δείχνοντάς σου φωτογραφίες.