Τα τρία αυτά ζώδια θέλουν λατρεύουν το χρήμα για εντελώς διαφορετικούς λόγους…

Καρκίνος

Θέλει να βγάζει πολλά λεφτά για να περνάει καλύτερα με τους ανθρώπους που αγαπά. Να πηγαίνει δηλαδή για διακοπές, να οργανώνουν ταξίδια κλπ. Θέλει να νιώθει την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να μείνει ποτέ άφραγκος γιατί αυτό και μόνο σα σκέψη του προξενεί τρομερό άγχος.

Λέων

Θέλει τα λεφτά για να δείχνει προς τα έξω ότι είναι πλούσιος και να τραβάει την προσοχή των άλλων. Αυτή η τάση να βγάζει λεφτά αποσκοπεί ξεκάθαρα στο να δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα, την ακριβή ζωή που κάνει. Ασχέτως βέβαια αν μέσα του είναι δυστυχισμένος.

Κριός

Όντας καριερίστας και άνθρωπος που θέλει να πετύχει, θέλει να έχει εξασφαλίσει ένα μέλλον με αρκετά έσοδα. Αυτό, γιατί δε θέλει να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του δουλεύοντας συνέχεια και προτιμά να επενδύει τον υπόλοιπο χρόνο του σε πιο περιπετειώδεις καταστάσεις.

Τοξότης

Μία είναι η απάντηση στο «γιατί». Ταξίδια! Τι χαρακτήρας θα ήταν αν δεν πήγαινε ταξίδια. Αν δεν πέρναγε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία; Δεν τον ενδιαφέρει να εξοικονομεί για το μέλλον, ούτε ωστόσο να επενδύει με σκοπό να βγάλει περισσότερα.

Σκορπιός

Θέλει λεφτά για να φτιάξει το σπίτι του όπως ακριβώς το θέλει και να κάθεται με την ησυχία του μακριά από όλους και από όλες τις καταστάσεις. Δεν τον ενδιαφέρει να ταξιδέψει ή να γίνει πλούσιος χωρίς αυτό να έχει κάποιο ιδιάζον περιεχόμενο.