Νέο βιβλίο «καίει» την Μελάνια Τραμπ, καθώς η ρεπόρτερ Μέρι Τζόρνταν παρουσιάζει ένα άλλο προφίλ της Πρώτης Κυρίας που δεν γνωρίζαμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post η Μελάνια Τραμπ περιγράφεται ως έξυπνη, ψυχρή και «καρχαρίας» μεγατόνων.

Μάλιστα, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο μετά την ορκωμοσία του, η ίδια έμεινε στη Νέα Υόρκη, επικαλούμενη το σχολείο του γιου της.

Όλη η αλήθεια για την περίοδο που η Μελάνια δεν ήταν στον Λευκό Οίκο

Από ότι φαίνεται όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Μάλιστα τότε δεν ‘ήταν λίγα τα δημοσιέυματα που έκαναν λόγο για ψυχρές σχέσεις Τραμπ και Μελάνια.

Ολα αυτά ήταν αλήθεια, κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι την ίδια στιγμή στην πραγματικότητα η Μελάνια επαναδιαπραγματευόταν με έξυπνο τρόπο το προγαμιαίο συμβόλαιό της με τον Τραμπ.

Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος της Washington Post, Mary Jordan σε ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, η πρώτη κυρία χρησιμοποίησε την καθυστερημένη άφιξή της στον Λευκό Οίκο ως μοχλό για την επαναδιαπραγμάτευση του προγαμιαίου συμβολαίου της που πλέον δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντά της.

Ο Τραμπ μάλιστα θέλησε να στριμώχτηκε με το αιφνίδιο «χτύπημα» κάτω από την ζώνη της Μελάνιας.

Το συμβόλαιο – χτύπημα κάτω από την μέση της Μελάνια στον Τραμπ

Τα δημοσιεύματα εναντίον του για υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων και περιστατικών απιστίας έπεφταν βροχή και η Μελάνια δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

«Δεν χρειάστηκε πολύ ώστε η Πρώτη Κυρία να σκεφτεί την νέα της συμφωνία με τον Τραμπ», γράφει η συγγραφέας στο 286 σελίδων βιβλίο «Η Τέχνη της Συμφωνίας της: Η Ανείπωτη Ιστορία της Μελάνια Τραμπ» – (The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump).

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αρχική προγαμιαία συμφωνία της Μελάνια δεν ήταν αρκετά γενναιόδωρη, αναφέρει η Τζόρνταν.

Αλλά είχε επιρροή στον Τραμπ και τον ηρεμούσε τόσο ώστε έφτασαν όλοι να την παρακαλούν να γυρίσει στον Λευκό Οίκο το ταχύτερο δυνατόν.

Σημειώνεται πως για το βιβλίο της, η Τζόρνταν πραγματοποίησε περισσότερες από 100 συνεντεύξεις, από τους συμμαθητές της Πρώτης Κυρίας στη Σλοβενία μέχρι τον πρώην κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϋ Κρις Κρίστι, και διατυπώνει ένα επιχείρημα ότι η Μελάνια Τραμπ είναι τόσο αφοσιωμένη στον …μύθο της όσο και ο σύζυγός της.