Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, αφού υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το πρώτο τους παιδί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πως και πως τον ερχομό του γιου του και πλέον δεν μπορεί να το αφήσει από την αγκαλιά του.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από τις ώρες της αναμονής μέχρι τη γέννηση του γιου του ενώ λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο κρατά στην αγκαλιά τον γιο του και χαμογελά πλατιά.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες, είχε αποκαλύψει πως πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς. 

«Έρχονται τα καλύτερα και για μένα νομίζω. Αυτή τη χρονιά έχω την εντύπωση ότι θα μεγαλώσει λίγο η οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ σε ανάρτησή του στο Instagram είχε σχολιάσει μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του εν μέσω της πανδημίας:

«Παρά τον κοροναϊό, παραμένουμε δυνατοί και θετικοί. Είναι τα πιο παράξενα και μοναχικά γενέθλια της ζωής μου, αλλά επίσης τα πιο σημαντικά, καθώς είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας» .

Το μωράκι τελικά ήρθε στον κόσμο υγιέστατο στις 12 Ιουνίου.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στα social: