Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται με την μικρή της κόρη και μας αποκαλύπτει την γλυκιά παράκληση της.

«Η μητρότητα είναι η γνωριμία μιας ψυχής με τη ζωή»

«Κανένα φίλτρο. Όπως κ η αγάπη που νιώθω για εκείνη. Δεν γεννήθηκα μάνα. Έγινα. Πριν την Αλεξάνδρα ήμουν από εκείνες που τις ενοχλούσαν τα παιδάκια στα πλοία, έβλεπα μητέρες κ αναρωτιόμουνα γιατί να μπω στη διαδικασία να αναλάβω μια τόσο μεγάλη κ σοβαρή ευθύνη για πάντα. Είχα σχεδόν πειστεί πως δεν θα φέρω στο κόσμο ένα παιδί κ ήταν επιλογή μου. Μέχρι που ερωτεύτηκα.

Κ σε εκείνη τη πρώτη «καθυστέρηση» έπιασα τον εαυτό μου να…εκλιπαρεί να είναι έγκυος. Κ αισθάνθηκα τόσο αστεία που άλλαξα τα πάντα μέσα μου επειδή … ερωτεύτηκα. Μα τι κωλοτουμπας! Κ η ευχή μου έπιασε. Κ από τα πρώτα δευτερόλεπτα που είδα εκείνες τις κόκκινες γραμμές, ένιωσα ένα συναίσθημα που σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο. Δεν θεωρώ αυτοσκοπό της γυναίκας να «πρέπει» να γίνει μητέρα.

Δεν το θεωρώ «υποχρέωση» ούτε μονοπάτι για την αυτό ολοκλήρωση. Είναι όμως ένα χάρισμα από τη φύση στις γυναίκες, που αν κάποια αποφασίσει να το δεχτεί, σίγουρα τη περιμένει ένα πανέμορφο ταξίδι. Η μητρότητα δεν είναι όπως στις διαφημίσεις, με τέλειες μητέρες κ τέλεια μωρά. Η μητρότητα είναι η γνωριμία μιας ψυχής με τη ζωή κ τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια κ τη δίκη σου καρδιά», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση της για την κόρη της

Η πιο γλυκιά αγκαλιά

«Όταν στην απόλυτη ησυχία ενός τέλειου καλοκαιρινού μεσημεριού ακούς ένα «νυσταγμένο» … «μαμουουούλα??? Αγκγκγκαλλλλιά..» κ απλά συνεχίζει τον υπνάκο της πάνω σου….», έγραψε κάτω από το στιγμιότυπο η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το στιγμιότυπο