Η Αντέλ  θέλησε να ενισχύσει με τον δικό της τρόπο την πρωτοβουλία Grenfell United που σχηματίστηκε ύστερα από τη φονική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ το 2017 για να μπορέσει να μην ξεχαστεί ως γεγονός και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κατά τη διάρκεια της φωτιάς που ξέσπασε από ελαττωματική συσκευή ψυγείου έχασαν τη ζωή τους 72 άνθρωποι, ενώ οι επιζώντες ακόμα παλεύουν για να βρουν το δίκιο τους.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Σε σχετικό λοιπόν βίντεο, η Αντέλ θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα και να περάσει το δικό της μήνυμα υποστήριξης. «Ήθελα να στείλω την αγάπη μου σε όλους σας σήμερα και να σας ενημερώσω ότι σας σκέφτομαι, όπως κάνω πάντα. Και παρόλο που πρέπει να το κάνουμε αυτό στον εικονικό κόσμο … εξακολουθεί να είναι τόσο σημαντικό για εμάς να θρηνήσουμε μαζί και για εμάς να θυμόμαστε εκείνη τη νύχτα και να το σκεφτούμε, και επίσης να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με αυτό. Και επίσης για να γιορτάσουμε τις ζωές που έζησαν πριν φύγουν οριστικά δυστυχώς εκείνη τη νύχτα.

Νομίζω ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, δεν υπήρξε ποτέ πιο κατάλληλη στιγμή για να εξασκηθούμε πραγματικά στη συντροφικότητα και τη συμπόνια και ανοιχτό πνεύμα και την επιμονή. Επιμονή για απαντήσεις και επιμονή για δράση», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: