Το θέμα είναι πριν και κατόπιν βγείτε ραντεβού να έχετε στο μυαλό σας ότι…δεν είστε μόνοι σας! Να σκέφτεστε και πώς νιώθει το άτομο με το οποίο έχετε βγει. Αν κοιτάτε την «εαυτάρα» σας τότε βγείτε ραντεβού μόνοι σας. Για αυτό εσύ που κάνεις αυτά τα τραγικά λάθη, μην της λες ότι…

Θα πας να την πάρεις

Το ότι κάποιες το θέλουν αυτό δε σημαίνει ότι όλες το θέλουν αυτό. Και της το λες και με κατάφαση, ούτε καν με ερώτηση. Δε σε ξέρει για να μπει στο αμάξι σου. Θεωρείς ότι θα νιώθει άνετα να μπει στο αμάξι ενός άσχετου ανθρώπου που έχει μιλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Να «αράξετε» κάπου…

Ότι βγαίνετε πρώτο ραντεβού και αντί να κάτσετε κάπου να γνωριστείτε, θα πάτε σε ένα….μέρος…να «αράξετε». Όντως τώρα; Είπαμε δε θα μπει στο αμάξι σου και όχι δε θα θέλει απαραίτητα να βγείτε σε αυτό το πλαίσιο από το πρώτο ραντεβού.

Να δείτε ταινία σπίτι σου…

Άσε μας ρε φίλε. Να δείτε «ταινία»; Νομίζεις ότι δεν είναι έξυπνη η άλλη να καταλάβει ότι θες απλά σεξ; Ποια ταινία; Σε τελική ανάλυση αν θες σεξ τότε απλά πες το! Δεν καταλαβαίνω το δύσκολο ποιο είναι.

Εσύ πληρώνεις πάντα το ποτό

Πολλές γυναίκες στην εποχή μας πληρώνουν οι ίδιες αυτά που παραγγέλνουν. Ξέρεις οι γυναίκες δουλεύουμε και βγάζουμε και εμείς λεφτά. Δεν έχουμε ανάγκη από έναν άντρα να μας παρέχει αυτού του είδους τα έξοδα και γενικά τα έξοδά μας. Χαλάρωσε οπότε.

Ψάχνεις σχέση ενώ θες απλά σεξ

Το να νομίζεις ότι με αυτόν τον χειριστικό τρόπο θα κάνεις την άλλη να αλλάξει τα δικά της «θέλω» κάνεις μεγάλο λάθος. Με κανέναν βασικά τρόπο δε θα αλλάξει τα δικά της «θέλω». Αν εκείνη σου έχει πει ότι είναι της σχέσης, αλλά ό,τι και να ήθελε, πρέπει να τη σέβεσαι και να της λες την αλήθεια. Διαφορετικά δρόμο και γύρνα στο σπιτάκι σου…!

Επειδή είναι γυναίκα θέλει σχέση

Αυτό το σεξιστικό στερεότυπο, όπως και κάθε σεξιστικό στερεότυπο, πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Πόσο πιο απλά να το πούμε για να το κατανοήσεις. Πάμε να εξηγήσουμε μία τα βασικά. Η γυναίκα ως άνθρωπος έχει κάποιες «ανάγκες», μέσα στις οποίες είναι και το να έχει σχέση αλλά και το να κάνει απλά σεξ.

Το ότι είναι γυναίκα δε σημαίνει ότι θέλει να…βρει άντρα! Έχουμε 2020, το θυμάσαι; Μια γυναίκα μπορεί να γουστάρει απλά να βγει ένα ραντεβού, απλά να κάνει σεξ, απλά να βγει για μια ταινία, απλά να κάνει σχέση…Πόσο πιο απλά;