Καλεσμένος του Just the 2 of Us ήταν το βράδυ του Σαββάτου (21/6) ο γνωστός τράπερ Snik.

Καθώς ο Snik δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, η εν λόγω εμφάνιση ήταν λογικό να κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού και να δημιουργήσει πανικό και στα social media.

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο Snik ερμήνευσε τις επιτυχίες του, εξήγησε γιατί δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα media, δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου… Καθημερινά παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε εκπομπές.. Απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε δεν θα ήμουν ο “snikthehustla”, θα ήμουν ο… “Snik the γλάστρα”. Επιλέγω που θέλω να πάω και κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη και θα πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά.

Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, εγώ κάνω τη δουλειά μου… Χαίρομαι που είμαι στο spotlight. Αυτό που λένε ότι έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους κτλ, αν δεν γνωρίζεις κάποιος, δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι, οπότε καλό θα ήταν να σε γνωρίσουν πρώτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά», είπε αρχικά ο Snik.

Στη συνέχεια, ο Snik δήλωσε πως είναι θαυμαστής του Παντελή Παντελίδη, ενώ αποκάλυψε και πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική.

«Είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα όμως πήγε και στα προσωπικά του, με τον Νίκο Κοκλώνη να τον ρωτάει αν τον ενοχλεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ενώ ο γνωστός τράπερ απάντησε και για το βίντεο που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, με τον ίδιο να εξηγεί πως δεν είναι φετινό, αλλά το είχε βγάλει πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν νομίζω ότι εγώ δίνω αφορμές. Στα social media δεν μιλάω για την κοπέλα μου ούτε για την προσωπική μου ζωή. Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το παίρνουν τα κανάλια και να το προβάλλουν.

Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο youtube, περσινά ξινά σταφύλια… Αν θέλετε μπορώ να κάνω part 2 τώρα που είμαι πιο fit και να πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα τώρα. Η Ηλιάνα είναι η νούμερο 1 σε αυτό που κάνει», είπε ο Snik μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Snik:

https://youtu.be/fwT5_0nPOP4