Ορισμένα ζώδια δε μπορούν να σταματήσουν να αγχώνονται εύκολα.

Καρκίνος

Θα σε ζαλίσει με το άγχος του. Έχει την τάση να κάνει διάφορα σενάρια για το μέλλον με αποτέλεσμα πολύ συχνά το άγχος του να φτάνει σε υψηλά επίπεδα. Προσπαθεί να έχει συνέχεια τον έλεγχο και αυτό τον κάνει να μη μπορεί να ηρεμήσει εύκολα.

Θα σε εκνευρίσει γιατί μπορεί να θες να περάσετε ήρεμο και ποιοτικό χρόνο και με την παραμικρή αφορμή θα σου χαλάσει τη διάθεση.

Κριός

Άλλος από ‘κει. Έχει συνέχεια ένταση και στρες από τη δουλειά. Σπάνια θα τον δεις να χαλαρώνει και να ηρεμεί. Όταν αυτό συμβαίνει να ξέρεις δε θα μιλάει πολύ γιατί το μόνο που θα θέλει θα είναι να ησυχάσει.

Το άγχος του πηγάζει από σενάρια που θέλει να πραγματοποιήσει στο μέλλον του γενικά. Βιάζεται αρκετά να τα κάνει πράξη και αυτό τον κάνει να αγχώνεται ακόμη περισσότερο. Έχει τη λάθος αντίληψη ότι δεν υπάρχει χρόνος, γεγονός που θα τον κάνει να φαίνεται ότι είναι σε υπερένταση.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο έχει την τάση να έχει αρκετές εμμονές. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με την καθαριότητα. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με ορισμένα επαγγελματικά πλάνα που έχει στο μυαλό του.

Έχει την τάση να μη διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά του με αποτέλεσμα πολλές φορές να βγαίνει εκτός προϋπολογισμού. Αγχώνεται κατά βάση όταν ο χώρος του δεν είναι καθαρός και νιώθει έτσι ότι αποσυντοντίζεται από αυτά που ήθελε να κάνει.