Η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε μία σπάνια τηλεοπτική συζήτηση με την Ρένια Λουιζίδου μίλησε για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τους.

Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, σε ταινίες αλλά και σε μια πληθώρα παραστάσεων στο θέατρο, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπη σε μικρή ηλικία με την διασημότητα. 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, καλεσμένη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνο το διάστημα.

«Την άκουσα λίγο, το ξέρεις αυτό, δεν ήταν εύκολο. Στα πρώτα γυρίσματα γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πρώτα γυρίσματα, και είπα στη μαμά μου, γιατί τότε έμενα με τους γονείς μου, καλύτερα κομπάρσος.

Τα περιοδικά που γράφουν ό,τι να ‘ναι, αυτό δεν είναι κάτι που εμένα μου άρεσε ούτε το ευχαριστήθηκα κιόλας, αυτή τη δημοσιότητα. Έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι μου, μιλούσαν με τους γονείς μου, ξαφνικά είχα σχέσεις με όλο το ελληνικό θέατρο. Δεν ξέρω πότε προλάβαινα με τα γυρίσματα», ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συζητώντας με την Ρένια Λουιζίδου στην ΕΡΤ για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, εξομολογήθηκε:

«Δεν ονειρεύονται όλες οι γυναίκες τούρτες και νυφικά, μπορεί να ονειρεύεσαι τη συμβίωση και την ομάδα, όχι την τελετή».

Η Ράνια Λουιζίδου σχολίασε ότι σε μεγάλο βαθμό η συμβίωση βασίζεται στις αντιθέσεις ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Η Παπαχαραλάμπους συμφώνησε, προσθέτοντας:

«Εγώ και ο Φάνης είμαστε σε κάποια πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετοι, δηλαδή λες, πώς γίνεται;».

Η Ράνια Λουιζίδου πρόσθεσε ότι και η ίδια με τον σύντροφό της, Θάνο Κωνσταντάκη, είναι πολύ διαφορετικοί. Επισήμανε ωστόσο ότι η Παπαχαραλάμπους και ο Μουρατίδης έχουν διαφορετικές απόψεις για τη θρησκεία:

«Εσύ έχεις μια αποστασιοποιημένη άποψη για τη θρησκεία και ο Φάνης είναι αντικειμενικά ζεστός, πόσο μάλλον σε σχέση με εσένα».
Στη συνέχεια η Παπαχαραλάμπους θυμήθηκε ένα περιστατικό χαρακτηριστικό των αντιθέσεων με τον σύντροφό της:

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε, ένα από τα πρώτα βράδια που καθόμασταν σπίτι του, έπινε γάλα και μου βάζει εμένα ένα ουίσκι και λέω, αυτοί οι δύο άνθρωποι πού θα οδηγηθούν;».

Η Ράνια Λουιζίδου συμπλήρωσε ότι η ίδια ούτε με τους φίλους της δεν μοιάζει:

«Με τραβάνε οι άνθρωποι που έχουν το κάτι άλλο από εμένα, αλλιώς κοιτάω και τον καθρέφτη».

Ακολουθήστε το στο Google News