Μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, από την εποχή που βρισκόταν στην Αμερική

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την περίοδο που είχε εγκατασταθεί στην Αμερική για μερικά χρόνια, κάνοντας βήματα προς μια διεθνή καριέρα.

Όπως ο ίδιος ο Νίκος Ψαρράς έχει δηλώσει τα πράγματα τελικά δεν του ήρθαν όπως τα περίμενε, ωστόσο, ένα μεγάλος έρωτας εκείνη την περίοδο τον κράτησε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για 6,5 ολόκληρα χρόνια, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που σε λίγα επεισόδια θα εισβάλει στις Άγριες Μέλισσες, για να διεκδικήσει όχι μόνο τη γυναίκα του Βιολέτα αλλά και το καφενείο, πριν από χρόνια είχε βρεθεί στην Αμερική σε μια συγκέντρωση Ελλήνων κι εκεί συνάντησε τον διάσημο ηθοποιό και πλέον Έλληνα πολίτη, Τομ Χάνκς!

Στη φωτογραφία που ο Νίκος Ψαρράς δημοσίευσε βλέπουμε τους δυο τους να ποζάρουν τρώγοντας μια σπανακόπιτα.

«Μια φορά κι ένα καιρό στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας, δοκιμάζοντας σπανακόπιτα», έγραψε ο Νίκος Ψαρράς στη λεζάντα της φωτογραφίας του και τα σχόλια των θαυμαστών έπεσαν βροχή.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Ψαράς στο Instagram: