Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για την ενόχληση από τα σχόλια των κριτών στο J2US & η αλήθεια για την αμοιβή της.

«Πήγα για ψυχοθεραπεία! Γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο»

«Δεν πήγα στο J2US για να κάνω κάποια καριέρα, θέλω να το διευκρινίσω. Πήγα γιατί θέλω να συνταχθώ στον ιερό σκοπό για τον οποίο γίνεται αυτή η προσπάθεια και πρωτίστως γιατί μέσα από αυτή τη συμμετοχή βοηθάω τα κορίτσια του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», όλη η δική μου αμοιβή πηγαίνει κατ’ ευθείαν εκεί. Και χαίρομαι που τα κορίτσια αυτά το χαίρονται .

«Πήγα για ψυχοθεραπεία! Γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το «Πάμε Πακέτο»… έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν η καθημερινότητά μου το «Πακέτο». Όταν αυτό ακραία και ξαφνικά αυτό διακόπτεται, μετά από 14 χρόνια, είναι σαν «ξερίζωμα», υπάρχει μια απώλεια» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ενόχληση της από τα σχόλια της κριτικής επιτροπής

«Θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη στα πράγματα. Πολλές φορές γίνεται κριτική για άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το τραγούδι και με τον τρόπο που το ερμήνευσες. Γίνεται κριτική για την εμφάνιση, για τη σκηνοθεσία, για τον χορό, για υποκριτικές δεινότητες που εγώ δεν ήξερα ότι θα κριθώ γι’ αυτά. Έχει όμως κι αυτό ένα ενδιαφέρον γιατί και εγώ μαθαίνω από αυτά τα πράγματα».