Η Ελένη Μενεγάκη  ετοιμάζεται για την τελευταία της εκπομπή σε λίγες μέρες…

Το άδειο καμαρίνι

«Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν θα έχω ξανακάνει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ανήμερα της γιορτής της στον αέρα της εκπομπής της.

Κρατώντας μια μεγάλη ανθοδέσμη με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει μπροστά από τα άδεια ράφια στο καμαρίνι της. Η ίδια γράφει στη λεζάντα: «Χωρίς λόγια Ελένη».

Λίγο νωρίτερα είχε κοινοποιήσει μια φωτογραφία με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελάλη από τον χώρο του μοντάζ, όπου έβλεπε τα αφιερωματικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τη 15χρονη διαδρομή της στον Alpha.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα … αναμνήσεις … Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Άλφα ! … κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!» σχολίασε στην ανάρτησή της η ίδια.